Cafenea-bar

Beer Time Pub

Deschis pină la 00:00Chișinău, str. Ierusalim
PlaceImage

Times Café a fost creat pentru cei care iubesc și apreciază confortul, deliciile gastronomice. Interiorul calmant și subtil, tehnologia avansată și copaci vii care imbină armonios, o rază a designului exclusiv, ce permit oaspețiilor în orice anotimp al anului să se simtă confortabil în acest local.

Times Café este un local relativ nou, dar a avut timp pentru a prinde fantezie și de a cuceri simpatia multor clienți, căpătîndule fidelitatea.

Times Café a fost creat pentru cei care iubesc și apreciază confortul, deliciile gastronomice. Interiorul calmant și subtil, tehnologia avansată și copaci vii care imbină armonios, o rază a designului exclusiv, ce permit oaspețiilor în orice anotimp al anului să se simtă confortabil în acest local. 

Spațiu împărțit în două săli - sala unde se permite fumatul, și unde nu se fumează. De asemenea, vă puteți acomoda la bar, să mai schimbați o vorbă cu barmanul și să serviți ce și cît vă dorește sufletul. Un asortiment mare de băuturi spirtoase de calitate și bere pot satisface orice gust .

Pentru cunoscătorii de bere bavareză - în Times Cafe a fost întotdeauna berea Hofbräu, care este importată de  înșiși proprietarii localului, direct din Germania. Și ce fel de bere fără o gustare?

Cu toate acestea , rolul principal în Times Café este bucătăria. Ușoară și sațioasă, dulce și picantă - bucătărie fusion permite șefului bucătar să creeze bucate neobișnuite care merită atenția din partea gurmanzilor din Chișinău.


După cum știți , fusiune combină cele mai bune tradiții culinare din Est și Vest. Și dacă friptura de obicei nu este o surpriza, atunci datorită combinației neobișnuite de file mignon cu înghețată de ciuperci impresionează cu siguranță oaspeții Times Café, sau somon la gratar cu sparanghel, salată și înghețată de lămâie.

Meniu conține, la prima vedere, secțiuni tradiționale: aperitive reci și calde, salate, carne și pește și așa mai departe, ei te vor uimi cu asoritmentul său. Gama de supe va impresiona pe cei carora le place felul întîi. Vegetarieni și fanii de carne și pește vor rămâne surprinți, chiar și cei mai mic vizitatori va ramîne îndestulat, căci si pentru acesta există un meniu special pentru copiii. 

Times Café este perfect pentru banchete și evenimente importante .

Caracteristici .

Ați încercat o salată de germeni de grau, lucernă, hriscă și arugula? De altfel, cafeneaua are propria seră, în care ingredientele sunt cultivate pentru astfel de salate sănătoase.

În plus , Times Café este un proiect unic pentru Chișinău - " Dinner in the Dark" . Restaurante care servesc cina în întuneric , există în Paris , Londra , New York , Berlin și Barcelona, care este deja accesibilă și pentru locuitoriii din capitala noastră. Times Café garantează oaspeților o călătorie fascinantă în care veți avea posibilitatea de a experimenta cele mai bune nuante de aromă și gust de felurite bucate.

Cum decurge această cină inedită? După un aperitiv ușor, clienților li se leaga ochi, permițându-le să se concentreze pe sentimentele lor, folosind doar mirosul, si palparea.

Oaspeții sunt rugați să ghiciască, ce fel de mâncare a pregătit pentru ei bucătarul. Cei care reușesc să facă acest lucru, primesc un cadou din partea localului.

Pe scurt - dacă doriți o experiență de noi emoții, pentru a descoperi gustul bucatelor exceptionale, vino la Times Café!

Rezervați o masă și primiti plăerea!

În Times Café timp nu va fi irosit inzadar!

ic/kitchen_type Created with Sketch.
moldovenească, rusească, europeană, italiană, franceză
Lu-Du: 8:00 - 00:00Lu-Du: 0:00 - 1:00
ic_football Created with Sketch.
Meciurile de fotbal
ic_hoocah Created with Sketch.
Nargilea
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung