Cafenea-bar

Cactus

Deschis pină la 23:00Chișinău, str. Armenească
PlaceImage

CACTUS - un interior unical, unde fiecare accesoriu inspiră senzația de aflare într-un salon vechi american, aceasta e si o deservire ireproșabilă, care-i va uimi chiar și pe cei mai exigenți oaspeți; aceastea e și o atmosferă irepetabilă a confortului și convivalității.

CACTUS - fără exagerare poate fi considerat unul dintre restaurantele de cult din Chișinău. Cincisprezece ani de munca intensă, au condus la formarea unui complex de concepţii cu privire la calitatea, tradiția, o deservire bună și un înalt profesionalism al tuturor angajaților localului - manageri, bucătari, barmani și chelneri.


Mai întâi de toate Cactus - este o locație convenabilă chiar în centrul Chișinăului. Acesta e şi un interior unical, unde fiecare accesoriu inspiră senzaţia de aflare într-un salon vechi american; aceasta e şi o deservire impecabilă, care va uimi chiar şi cei mai exigenţi oaspeţi; este o atmosferă irepetabilă de confort şi convivialitate. Dar, înainte de toate - acesta-i locul unde puteţi mînca gustos şi să savuraţi orice băutură din meniul barului.


ic/kitchen_type Created with Sketch.
europeană
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Sî: 9:00 - 23:00Du: 11:00 - 23:00
ic_delivery Created with Sketch.
Livrare
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung