Cafenea-bar

Bella Via

Deschis pină la 23:00Chișinău, str. Albișoara
PlaceImage

Pizza pregătită aici, este o părticică a istoriei italiene. Anume în Bella Via veți savura pizza preparată pe blat tradițional, coaptă în cuptor italian cu lemne.

Dacă sunteți adevarații gurmanzi a bucatelor italiene, vă invităm să vizitați cafeneaua italiană din Chisinau, din centrul comercial Atrium – Bella Via Cafe.


«Bella Via» - este localul unde veti fi deservit cu adevaratele capodopere ale bucătăriei italiene. Excelentele paste și rizotto, pregătite din produsele inportate direct din Italia, și toate acestea în special pentru Dvs. Pizza pregătită aici, este o părticică a istoriei italiene. Anume în Bella Via veți savura pizza preparată pe blat tradițional, coaptă în cuptor italian cu lemne.


Bella Via – va pune la dispoziție două săli confortabile.
În prima sală o să fiți întîmpinați de culorile calde ale grației, unde este mereu placut și liniștit, această atmosferă vă va îndemna să pereceți timpul în tăcere placută și fără grabă.
În a doua sală veți găsi nuanțe ale tradițiilor și valorilor Italiei. Fiecare vizită este o mică călătorie prin străzile provinciei italiene.


ic/kitchen_type Created with Sketch.
moldovenească, europeană, italiană
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 10:00 - 23:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_smoke_zone Created with Sketch.
Zonă pentru fumători
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi