РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Bowling
sortează
Cosmic Bowling
Cosmic Bowling
9.75
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 32
Ice Bowling
Ice Bowling
8.25
Chișinău, str. Studenţilor, 7/5
Plaza Bowling
Plaza Bowling
8.00
Chișinău, str. Constantin Brâncuşi, 3
Rock&Roll Bowling
Rock&Roll Bowling
4.33
Chișinău, str. Arborilor, 21

sortare

filtre

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Plaza Bowling
Deschis 24/7
Chișinău, str. Constantin Brâncuşi, 3
”Plaza Culbz” - reprezintă unicul centrul de bowling cu astfel de dimensiuni din republică. Un număr de piste nemaivăzut de Chisinău, acestea-s 16, un echipament tehnic bine gîndit și progresiv, o organizare corespunzătoare de petrecere a timpului - toate acestea fac din ”Plaza Club” un loc ideal de odihnă, unde poți veni singur sau cu prietenii, cu familia sau colegii de serviciu, pentru a desfășura o petrecere corporativă.

"Plaza Clubz" - unicul centru de bowling de proporţii din țara noastră. Un număr nemaivăzut de Chișinău şi anume numărul pistelor - în total sunt 16, un echipament bine gîndit şi o tehnică progresivă, o organizare competentă a activităților de agrement - toate acestea fac din "Plaza Club", locul perfect pentru relaxare, unde puteți veni singur sau cu prietenii, familia sau colegii de serviciu pentru a petrece o serată corporativă.

Centrul de bowling "Plaza Clubz" se poziţionează ca un complex de divertisment pentru familii. O atenție deosebită este acordată copiilor, pentru că în afară de sporirea dorinţei de a juca, bowling oferă adolescenților un mare impact asupra dezvoltării. Centrul a prevăzut totul pentru a se asigura ca vizitatorii pot petrece timpul calitativ. De asemenea, pe lîngă zona de bowling la dispoziţia oaspeţilor complexului "Plaza Clubz" este disponibilă zona pentru biliard american și rus, bar, cameră-VIP, şi un ring de dans.

Unicul de genul său centrul bowling "Plaza Clubz", poate fi considerat şi datorită suplimentului de divertisment şi echipamente tehnice ale unui complex de distracţii. Complexul este dotat cu echipamente de ultimă generaţie dezvoltatorul de conducere și producătorul de echipamente pentru bowling fiind - firma americană QubicaAMF. Cele mai înalte standarde de calitate QubicaAMF în industria prelucrătoare, instalarea și întreținerea echipamentelor de bowling determină nivelul standardelor mondiale - cel mai bun echipament, cel mai bună inginerie și cea mai bună tehnologie în industria de bowling


Unicul de genul său centrul bowling "Plaza Club", poate fi considerat şi datorită suplimentului de divertisment şi echipamente tehnice ale unui complex de distracţii. Complexul este dotat cu echipamente de ultimă generaţie dezvoltatorul de conducere și producătorul de echipamente pentru bowling fiind - firma americană QubicaAMF

Cele mai înalte standarde de calitate QubicaAMF în industria prelucrătoare, instalarea și întreținerea echipamentelor de bowling determină nivelul standardelor mondiale - cel mai bun echipament, cel mai bună inginerie și cea mai bună tehnologie în industria de bowlingEchipamentul profesionist permite jocului de bowling să atingă un nivel mai avansat.  La centrul bowling se petrec turnee nu doar pentru amatori şi corporative, dar şi diverse campionate sportive de clasă superioară. În cadrul centrului de divertisment, este valabilă o politică flexibilă de tarifare, face - control şi o securitate garantată - un angajament calitativ şi plăcut destinat odihnei în familie.  "Plaza Clubz" - astea-s emoţii pozitive, o explozie de adrenalină, un loc de odihnă, distracţii şi sport în acelaşi timp.

Rating:8.0
Modalităţi de plată:card, cash
Ore de lucru:
lu-du: 0:00 - 00:00

Locuri asemănătoare

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori