Cafenea-bar

Blinoff Botanica

Deschis pină la 22:00Chișinău, str. Constantin Brâncuşi
PlaceImage

«Blinoff» este un local foarte plăcut, unde de altfel puteți gusta clătite cu cele mai variate umpluturi.

Puțini sunt cei care vor rămâne indiferenți față de o porție de clătite rumene și aromate! Gustoase, consistente, dulci, apetisante, atrăgătoare – se mai poate de adăugat încă un șir de epitete, și toate acestea cu referire la clătite.

Anume din acest motiv, clătitele sunt preferatele nu doar a copiilor, dar și a maturilor, care la fel de des le consumă.

«Blinoff» este un local foarte plăcut, unde de altfel puteți gusta clătite cu cele mai variate umpluturi. În Chișinău sunt deja trei localuri BLINOFF, și fiecare dintre ele a putut să se recomande în cel mai bun mod.

Este de ajuns doar să intri în BLINOFF, că imediat veți simți mirosul clătitelor proaspăt coapte.

Acestă aromă nu o veți încurca cu nimic! De la această aromă, involuntar vi se va ridica dispoziția. Atmosfera plăcută de la BLINOff este cea mai potrivită pentru continuarea discuțiilor prietenoase, însă, cu siguranță bucatele delicioase îi fac pe oameni să revină iar și iar.

Blinoff are un principiu de bază – doar produse naturale! Aici nu se utilizează nici un fel de produse congelate, așa cum toate clătitele se coc la momentul când se face comanda. Acest lucru ne spune cum nu se poate mai bine despre calitatea și utilitatea clătitelor.

Acest lucru, de fapt, nu poate fi observat decât să iai măcar o data prânzul la BLINOFF. Ar fi păcat să nu-ți alinți copilașul cu astfel de clătite. Cele mai variate umpluturi, topping-uri apetisante și sala confortabilă va crea o atmosferă placută pentru a petrece timpul perfect alături de cei dragi.
Este necesar de menționat, că în restaurantul Blinoff de la Botanica este o cameră uimitoare pentru copii. Astfel, este posibil să lăsați acolo copilul dumneavoastră, și să vă acomodați nu departe la o ceașcă de cafea aromată și o porție de clătite delicioase.

ic/kitchen_type Created with Sketch.
rusească
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 9:30 - 22:00
ic_delivery Created with Sketch.
Livrare
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung