Jumanji 3: a fost publicată prima imagine oficială

Filmările pentru "Jumanji 3" au început de câteva săptămâni bune, iar Dwayne "The Rock" Johnson tocmai le-a dezvăluit fanilor prima imagine oficială cu personajele principale ale seriei.

"The Rock" a publicat pe contul său oficial de Instagram o imagine cu Jack Black, Karen Gillan și Kevin Hart, colegii săi care au avut roluri principale în "Jumanji 2".


"Pregătiți-vă, oameni buni! În curând vom juca o nouă tură de Jumanji, după lansarea din perioada sărbătorilor. Ce-o să ne mai distrăm!", a scris actorul în descrierea imaginii care a strâns în timp record peste 5 milioane de aprecieri.

În plus față de cvartetul inițial de actori, din "Jumanji 3" vor mai face parte Awkafina (Crazy Rich Asiana), Danny DeVito (Always Sunny) și Danny Glover (Gone Fishin '), în roluri despre care presa de specialitate nu a aflat nimic încă, scrie filmnow.ro.

"De la Awkwafina la Danny DeVito și Danny Glover-a fost minunat că atât de mulți actori și legende ale filmului să accepte să ni se alăture în universul Jumanji", a declarat Dwayne Johnson pentru The Hollywood Reporter. "Cine se transformă în cine? Aceasta va fi întotdeauna întrebarea-cheie pentru publicul nostru".

Jake Kasdan se va întoarce în rolul de regizor și se va baza pe un scenariu de Jeff Pinkner și Scott Rosenberg pentru a prezenta un nou capitol al francizei legendare.

În ciuda unei pauze mari, din 1995 în 2017, "Jumanji: Welcome to the jungle", continuarea filmului original, a făcut furori la box-office, cu încasări de aproape 1 miliard de dolari în întreaga lume. 

source:filmnow.ro
0