Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit, susțin mai multe surse apropiate celor doi. Ei au fost împreună doi ani, iar separarea s-a produs acum câteva luni.

„Ei s-au despărțit înainte ca în Los Angeles să se impună măsurile de izolare. Jen și John au rămas prieteni, așa că există o posibilitate ca ei să se împace în viitor, dar pentru moment relația lor s-a sfârșit”, a declarat o sursă pentru In Touch.

Primele zvonuri privind relația dintre Jennifer Garner și John Miller, CEO al companiei CaliGroup, au apărut în octombrie 2018, când o sursă a declarat că într-adevăr ei se întâlnesc de aproximativ șase luni. „Da, Jennifer se întâlnește cu John Miller. Însă nu este serios. Ea a tot ieșit cu el în ultimele luni și a ajuns să îl cunoască. Au câțiva prieteni în comun”, a spus la vremea resepctivă sursa pentru E! News.

În ianuarie 2019, o sursă a relatat pentru Entertainment Tonight faptul că relația celor doi este tot mai serioasă, notează elle.ro. „Jen se simte atât de norocoasă că l-a întâlnit pe John. Ei nu vor să se grăbească, dar relația lor este tot mai serioasă și sunt foarte fericiți. Amândoi sunt interesați să aibă un stil de viață sănătos, să facă antrenamente, să mănânce echilibrat. Când nu sunt alături de copiii, își acordă timp și se uită la filme și organizează cine romantice.”

Ba mai mult decât atât, existau speculații potrivit cărora cei doi ar fi pregătiți să se căsătorească. O sursă a declarat în ianuarie 2019 pentru publicația Us Weekly că Jennifer și John sunt „mai îndrăgostiți ca niciodată” și se gândesc la un angajament permanent. „Nimeni nu ar fi surprins dacă ei s-ar logodi până la vară. John a vorbit deja despre o căsătorie cu Jen”, a adăugat această sursă.

Printre motivele despărțirii lor s-ar număra faptul că în urma pandemiei, cei doi nu s-au mai văzut atât de des și au păstrat distanța, având în vedere că în aprilie un apropiat a dezvăluit că actrița și-a petrecut perioada de izolare alături de cei trei copii, Violet, Seraphina și Samuel. Ea a fost și surprinsă alături de ei pe plajă în Malibu. John Miller are și el doi copii din căsătoria cu violonista Caroline Campbell, care a lucrat cu nume mari din industria muzicală, precum Andrea Bocelli și Michael Bublé.

Un alt motiv ar fi că Jennifer nu se simțea pregătită să se căsătorească cu John. „El era pregătit pentru căsătorie, însă ea nu putea să facă un asemenea angajament. S-au despărțit într-un mod amiabil”, potrivit unei surse.

Știrea că Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit a apărut la scurtă vreme după ce TMZ a dezvăluit fotografii cu actrița și Bradley Cooper pe plajă în Malibu. Cei sunt sunt prieteni apropiați de foarte mulți ani.

source:Elle.ro
0