După 15 ani de așteptare, în viața Cleopatrei Stratan a apărut Ghiță

Cu toții o cunoaștem pe fetița de 3 anișori care-și căuta partenerul ei pe nume Ghiță. Interpreta moldoveancă recunoaște că, deși au trecut 15 ani, ea a rămas aceeași.

Într-o postare pe Instagram, Cleopatra relevă despre schimbările pe care le-a avut în viața sa, iar, deși a trecut mult timp de la primii pași în cariera muzicală, acea fetiță a rămas aceeași, transmite Știri.md.

„De la „Ghiță” până la „La ușa mea” e un pas de 15 ani! S-a modernizat totul: gusturile, percepțiile, experiențele, aspectul și stilul, dar eu am rămas aceeași. Le mulțumesc tuturor celor care au pășit alături de mine acest pas mare!

Și ce credeți… ? Până și Ghița a venit :)”, a notat interpreta în postarea ei pe instagram, atașând un colaj „înainte” și „după”.

La emisiunea TV Vorbe bune cu Lilu, Cleopatra a vorbit despre cum ar trebui să fie partenerul său:

„Sunt destul de înaltă şi aş căuta un băiat care să fie mai înalt decât mine. Am 1.75 cm, fără tocuri e bine. În principiu, l-aş aprecia aşa cum este el, să nu se prefacă, să nu apeleze la metodele care le abordează mai mulţi ca să cucerească o fată, să fie încrezut în el, să ştie ce să facă, ce vrea.

Să mă iubească, în primul rând, să aibă sentimente reale şi să mă înţeleagă, să fie sincer, aş putea să enumer o grămada de calităţi. Nu sunt pretenţioasă, las să curgă lucrurile firesc aşa cum ar trebui să fie, nu vreau să grăbesc nimic”.

source:știri.md
5