РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

toate noutățile
Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

12 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Иврит On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Налог на добавленную стоимость, особенности учета и возмещения
Centrul pentru Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia

14 august

Actorul canadian, Nick Cordero, a murit la 41 de ani
7 iulie, 12:57403

Nick Cordero, actor canadian cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza coronavirusului. El avea 41 de ani. Soţia sa Amanda Kloots a făcut anunţul pe Instagram.

„Un nou înger este alături de Dumnezeu în Paradis. Soţul meu iubit a plecat în această dimineaţă. A fost înconjurat cu dragoste de familia sa care i-a cântat şi s-a rugat în timp ce părăsea acest Pământ“, a transmis Amanda Kloots, soţia actorului, potrivit news.ro.    

Actorul canadian Nick Cordero a fost internat din luna martie, la Los Angeles. În aceste trei luni, Cordero a avut mai multe momente când starea lui s-a înrăutăţit, iar în luna aprilie i-a fost amputat piciorul din cauza septicemiei, transmite adevărul.ro.

În perioada în care a stat în spital, el a suferit şi alte complicaţii cauzate de Covid-19: mini-accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, traheostomie şi un implant de stimulator cardiac temporar.   

Timp de mai multe săptămâni a stat în comă, iar în luna mai s-a trezit, aflându-se însă într-o stare precară. „Chiar şi când închide ochii oboseşte. Medicii aşteaptă să-şi recapete puterile“, spunea soţia lui atunci.   

„Plămânii lui Nick au fost puternic afectaţi. Arătau de parcă ar fi fumat timp de 50 de ani, atât de afectaţi erau“, a mai spus Amanda Kloots. De altfel, medicii luau în calcul ideea unui dublu transplant pulmonar.  

Cine este Nick Cordero    

Potrivit CNN, Nick Cordero s-a născut în Canada în 1978 şi a crescut în Ontario înainte de a se muta la New York. El a participat la numeroase producţii între care: „Bullets Over Broadway“, care i-a adus o nominalizare la Tony Awards în 2014, precum şi două recompense la Theatre World Award şi la Outer Critics Circle Award. A avut roluri importante în spectacolele: „Waitress“, „A Bronx Tale et Rock of Ages“.   

În televiziune, a apărut în câteva seriale, în special în „Blue Bloods“ şi „Law & Order: Special Victims Unit“.   

Amanda Kloots, fostă dansatoare pe Broadway devenită antrenor de fitness, a informat publicul regulat cu privire la starea de sănătate a lui Nick Cordero prin intermediul reţelelor de socializare. Nick Cordero şi Amanda Kloots au un fiu de un an, Elvis.

Mai mulţi actori i-au adus omagii pe reţelele de socializare. „Este cumplit, aceste veşti sunt sfâşietoare. A plecat prea devreme. Mă gândesc în aceste momente la familia sa, în special la soţia şi fiul lor de un an“, a scris Mark Hamill.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

12 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Noutați asemănătoare