9 actori cu vârsta de peste 90 de ani care au suces la Hollywood

Au în spate o carieră impresionantă în cinematografie și continuă să se dedice meseriei pe care o iubesc atât de mult.

Betty White (născută în 1922)

Is Betty White dead? No, but here are her greatest moments anywayRecompensată cu premiul Emmy, s-a făcut remarcată în "The Mary Tyler Moore Show" și "Golden Girls",  iar apoi în "Hot in Cleveland." A dat voce unui personaj din "Toy Story 4", iar anul acesta va apărea în "A Betty White Christmas".

Ed Asner (născut în 1929)

Ed Asner returning to Long Island in 'The Soap Myth' | NewsdayCâștigător al unui premiu Emmy, starul din "The Mary Tyler Moore Show" și "Lou Grant" continuă să lucreze în lumea filmului, anul acesta având apariții în producțiile TV "Modern Family," "Blue Bloods" și "Briarpatch".

Cicely Tyson (născută în 1924)

45 years after her nomination, Cicely Tyson gets her Oscar |Lazer ...Nominalizată la Oscar pentru pelicula din 1972 "Sounder" (și câștigatoare a unui Oscar onorific în 2019), Tyson a apărut în filme ca "The Help" și în "Fall From Grace" din 2017, dar și în show-uri TV că "Cherish the Day" și "How to Get Away With Murder."

Dick Van Dyke (născut în 1925)

Dick Van Dyke: 'Mary Poppins' star's career through the yearsCâștigător de premiu Emmy și vedetă a sitcom-ului "The Dick Van Dyke Show", actorul a jucat în pelicule că "Mary Poppins" (1964)  și "Chitty Chitty Bang Bang" (1968). A continuat cu roluri în seria "Night at the Museum", "Kidding" și în "Mary Poppins Returns" (2018) .

Bob Newhart (născut în 1929)

The Bob Newhart Show' Was Almost Rebooted at CBS | Hollywood ReporterComediantul a devenit o legendă cu cele trei show-uri care i-au purtat numele. A apărut apoi în "The Big Bang Theory" (a câștigat primul Emmy în 2013), dar și în "The Librarians" și "Young Sheldon."

Angela Lansbury (născută în 1925)

Angela Lansbury Reflects on her Murder, She Wrote Experience ...De trei ori nominalizată la Oscar pentru filme că "Gaslight" și "The Manchurian Candidate," Lansbury a câștigat faimă în televiziune cu serialul "Murder She Wrote." De șase ori câștigatoare a premiului Tony pentru rolurile de pe Broadway, a continuat să lucreze în proiecte ca "Mary Poppins Returns."

Carl Reiner (născut în 1922)

Carl Reiner Reveals What He's Learned at Age 97 (Exclusive)De nouă ori câștigător al premiului Emmy, este considerat un geniu al comediei, ca scriitor și performer. Continuă să surprindă în "Hot in Cleveland," "Young and Hungry" și "Angie Tribeca." Și el a dat voce unui personaj din "Toy Story 4."

Cloris Leachman (născută în 1926)

Cloris Leachman To Star In LGBTQ Family Drama 'Jump, Darling ...Leachman a câștigat un Oscar pentru "The Last Picture Show" din 1971 , apoi a jucat în comedii ca "Young Frankenstein"și sitcomul "Phyllis." Cele mai recente producții în care a apărut sunt "Raising Hope," "American Gods" și reboot-ul "Mad About You."

Mel Brooks (născut în 1926)

The untold truth of Mel BrooksCâștigător de EGOT și o legendă a comediei a lucrat în 2018 pentru"Hotel Transylvania 3" și în 2019 pentru "Toy Story 4." Și-a lăsat amprenta și pe adaptarea musicalului după comedia "Blazing Saddles."

Estelle Parsons (născută în 1927)

Estelle Parsons on her long career: 'I can't stop'A obținut un Oscar pentru rolul din 1967 din "Bonnie and Clyde". A apărut cel mai recent în seriale ca "The Good Wife," "Grace and Frankie" și  "The Conners."

source:filmnow.ro
0