10 cupluri celebre a căror relație a început dintr-o aventură

Dragostea e surprinzătoare în showbiz: deși la început și-au dorit doar să se distreze puțin, aceste vedete au luat apoi lucrurile în serios.

Când ne îndrăgostim, avem senzația că va fi "pentru totdeauna". Dar putem vedea în jurul nostru că, de fapt, nu este atât de simplu; de multe ori, cineva își face loc în ecuația iubirii și o nouă ispită apare la orizont, atrăgând după ea ruperea unei relații. În lumea vedetelor dragostea e mereu surprinzătoare - uneori cuplurile încep cu dreptul viața în doi, dar se destramă, alteori pornesc de la o escapadă și trec la o legătură solidă.

Site-ul Brides Blush trece în revistă 10 cupluri celebre care au transformat o aventură într-o relație serioasă.

Antonio Banderas și Melanie Griffith

Banderas și Melanie Griffith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "Two Much" și s-au îndrăgostit lulea, deși amândoi erau căsătoriți. El era însurat cu Ana Lenz, ea era cu Don Johnson. Banderas și Melanie Griffith au divorțat și s-au căsătorit în 1996. Mariajul lor de 20 de ani părea unul dintre cele mai solide de la Hollywood, dar s-au despărțit în 2015. Au rămas în relații bune, iar Banderas a spus despre Griffith că este cea mai bună prietenă a lui.

Tom Cruise și Nicole Kidman

Puțini mai știu că înainte de Katie Holmes și Nicole Kidman, Tom Cruise a fost căsătorit cu actrița Mimi Rogers, cea care l-a introdus în lumea scientologiei. Căsnicia lor nu a durat mult, iar Tom Cruise s-a îndrăgostit de Nicole Kidman când filmau pentru "Days of Thunder". S-au căsătorit în 1990, iar în 2001 au divorțat. Kidman a mărturisit mai târziu că această despărțire i-a sfâșiat inima.

Ben Affleck și Jennifer Garner

În 2002, Ben Affleck juca în "Daredevil", iar Jennifer Garner îi era colegă, ea interpretând-o pe Elektra. Cei doi s-au îndrăgostit la filmări, apoi Ben a rupt logodna cu Jennifer Lopez, iar Garner a divorțat de actorul Scott Foley. Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2018.

Ryan Reynolds și Blake Lively

Deși nimeni nu a confirmat, lucrurile erau destul de clare: Ryan Reynolds era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Blake Lively avea o relație cu Penn Badgley când s-au cunoscut, în 2010, pe platourile de filmare ale producției "Green Lantern". În același an, în septembrie, Badgley și Lively s-au despărțit, iar în decembrie Reynolds a depus actele de divorț. Reynolds și Lively au fost fotografiați împreună de paparazzi, apoi relația lor a devenit oficială. S-au căsătorit în 2012 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Julia Roberts și Daniel Moder

Julia Roberts  și cameramanul Daniel Moder s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producția "The Mexican". Deși nu a existat nicio confirmare a unei aventuri, începutul relației lor rămâne neclar. La acel moment, Moder era căsătorit cu Vera Steimberg, iar Julia avea o relație cu Benjamin Bratt. La șase luni de la prima lor întâlnire, Moder a divorțat, apoi el și Julia Roberts au fost văzuți tot mai des împreună, iar relația lor a devenit publică. Cei doi s-au căsătorit în 2002 și sunt împreună și acum.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și mai influente cupluri de la Hollywood. Chimia dintre ei s-a iscat în timpul filmărilor la "Mr. and Mrs. Smith". Dar Pitt era căsătorit de cinci ani cu Jennifer Aniston. În cele din urmă, sătulă de ceea ce scria presa, Aniston a cerut divorțul la scurt timp după lansarea filmului, iar Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în 2005. Cei doi au divorțat în 2019.

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Nici al doilea mariaj nu a fost cu noroc pentru Jennifer Aniston. Deși nu a existat nicio confirmare oficială, Justin Theroux încă era prins în relația de 14 ani cu Heidi Bivens când a cunoscut-o pe Aniston. Cei doi au trecut apoi de la faza de aventură la o relație solidă după ce el a pus capăt legăturii cu Heidi. Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în 2015. Ei s-au despărțit însă după trei ani, dar au rămas prieteni.

Blake Shelton și Gwen Stefani

Blake Shelton era căsătorit cu Miranda Lambert când a cunoscut-o pe cântăreața și compozitoarea Gwen Stefani, pe platourile show-ului "The Voice". Chimia dintre ei era vizibilă și pe ecranele televizoarelor. Amândoi au divorțat și au început să se întâlnească. Cei doi sunt împreună și acum, iar Gwen a spus recent că își dorește să se căsătorească cu Blake.

Johnny Depp și Amber Heard

Zvonurile despre o aventură a celor doi actori au apărut în 2012, în timpul filmărilor pentru "The Rum Diary". La vremea aceea, Depp avea o relație lungă, tocmai din 1998, cu Vanessa Paradis. Cei doi nu s-au căsătorit, însă, niciodată, iar Depp "a virat" brusc spre Amber și dus a fost! Manevra bruscă avea să-l coste scump pe actorul american: acesta s-a căsătorit cu Amber Heard, apoi cei doi s-au despărțit cu scandal după numai doi ani, în 2017. Disputa lor în justiție continuă și acum.

Tom Brady și Gisele Bundchen

Spre deosebire de cuplurile evocate până acum, aventura care a condus la căsătoria dintre Tom Brady și Gisele Bundchen încă este subiect de dezbatere. Imediat după ce starul din NFL a anunțat că a pus capăt relației cu Bridget Moynahan s-a aflat că el se întâlnea cu modelul brazilian. Presa a scris că Tom și Gisele erau împreună când Moynahan a anunțat că este însărcinată cu copilul acestuia. Relația celor doi a mers, însă, mai departe, iar în 2009 Tom Brady și Gisele Bundchen s-au căsătorit.

source:Eva.ro
0