Lenny Kravitz a lansat un videoclip la piesa Raise Vibration

Lenny Kravitz ne face dor de ducă lansând un videoclip înțesat cu imagini pitorești din Franța pentru piesa "Ride". Melodia este extrasă de pe albumul "Raise Vibration".

Clipul piesei "Ride" a fost regizat de Mark Seliger și filmat într-un apartament din Paris și în zona rurală Senlis, din Franța, scrie infomusic.ro.


"Am filmat acest videoclip în urmă cu câteva luni, în Franța, înainte să ne fi putut imagina cum va arăta viața astăzi. După ce am ascultat piesa cu Mark, am avut o viziune de exprimare a cântecului prin portretizarea personajelor scriitorului și a spiritului călăuzitor", a detaliat Lenny Kravitz.


Single-ul "Ride" se regăsește pe albumul "Raise Vibration", lansat de artist pe 7 septembrie 2018 și înregistrat în studioul lui Kravitz din Bahamas. LP-ul subliniază sinergia mai multor genuri muzicale, precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, "Raise Vibration" devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social. Scriitor, producător, vocalist și instrumentist înzestrat, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria "Best Male Rock Vocal Performance" 4 ani consecutivi (din 1999 până în 2002), deținând chiar recordul acestei categorii.

Cele 10 albume din discografia artistului s-au vândut în peste 38 de milioane de exemplare, Lenny făcând trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum "The Hunger Games: Catching Fire", "Precious” și "The Butler".

Lenny Kravitz a concertat în 2019 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc pe 6 mai, făcând parte din turneul de promovare a noului album "Raise Vibration".