Dua Lipa a lasat o piesă nouă Hallucinate

Dua Lipa ne oferă o nouă infuzie de nebunie și muzică disco cu un videoclip de tip animație pentru piesa "Hallucinate". Ilustrațiile sunt pe măsura călătoriei și a halucinațiilor descrise în versuri.

""Hallucinate" e aici! A fost creat cu multă iubire în perioada de carantină. Mulțimesc mult găștii care m-a ajutat să aduc această idee la viață: Lisha Tan, The Mill, Caroline Clayton, Charm LaDonna...sper să vă placă și să aveți o călătorie plăcută", a transmis Dua Lipa.

"Hallucinate" se regăsește pe albumul cu influențe disco "Future Nostalgia", ce include și single-urile "Don't Start Now" și "Physical", transmite infomusic.ro.

Lansarea acestui album ar fi trebuit să aibă loc pe 3 aprilie. În contextul crizei cauzate de coronavirus, Dua Lipa a luat decizia de a-l lansa mai devreme, pe 27 martie, în speranța că ne va face să ieșim puțin din starea de stres și anxietate.

"Am fost nehotărâtă în privința lansării noului album, neștiind dacă e o idee bună să fac asta, considerând că sunt o mulțime de oameni care suferă acum. Nu mi-am dorit să fac asta. Sper ca albumul să vă aducă puțină bucurie și sper să vă facă să zâmbiți și să dansați. Sper să fiți mândri de mine", a declarat Dua Lipa într-un live pe Instagram.