Antonia lansează o nouă piesă de dragoste Taifun

Antonia intră în 2021 cu "Taifun", o piesă de dragoste, acompaniată de un nou videoclip alături de Alex Velea. Piesa cu versuri în limba română are influențe orientale, accentuate pe refren și de vocea lui Velea.

Noua piesă "Taifun" este compusă de Theea Miculescu și Alex Velea și a fost produsă de Răzvan Matache. Melodia are un refren ușor de memorat, ce insistă pe rezonanța primelor trei silabe: "Du-mă la, du-mă la, du-mă la / du-mă-n al nouălea cer / du-mă la inima ta". Deși nu este o manea propriu-zisă, influențele balcanice sunt ușor de sesizat.

În videoclip, Antonia și Alex Velea sunt de nedezlipit, cei doi cântând, de altfel, despre o atracție reciprocă, ce nu poate fi ținută în frâu. Vizualul a fost produs de NGM Creative și regizat de Bogdan Păun, transmite infomusic.ro.

"Am lucrat pentru această piesă cu una dintre echipele mele preferate de la Golden Boy Society și cu Theea Miculescu, o compozitoare extraordinară. Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare. Abia așteptam să lansez această piesă, o aveam de ceva timp pregătită. Mulțumesc NGM Creative pentru video, m-am simțit minunat, mai ales pentru că Alex a fost alături de mine", a spus Antonia.

Antonia a lansat înaintea acestui single piesa "Rebound", o baladă pop-dance cu influenţe R&B. Melodia este dedicată tuturor fetelor care trec printr-o despărțire dureroasă.

Antonia și-a început cariera artistică în România în 2010, cu melodia "Morena" în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a devenit rapid un hit național și internațional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât și atenția a numeroase case de discuri, televiziuni, radio-uri, publicații și personalități din domeniul muzicii și nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes și a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B și house-club.