Janet Jackson îşi relansează cariera cu un omagiu adus lui MJ

Cântăreaţa de 52 de ani se pregăteşte să susţină primul ei concert în Marea Britanie din ultimii 8 ani, la numai câteva zile de la aniversarea a 10 ani de la dispariţia lui Michael Jackson, care s-a petrecut pe 25 iunie 2009. 

Iar momentul ales nu e nicio coincidenţă, cei doi fraţi având, pe timpul vieţii lui, o relaţie foarte apropiată. Cel puţin până la un punct…

Janet Jackson va urca pe scena Glastonbury pentru a-şi susţine primul concert după 8 ani de absenţă în faţa publicului britanic. Iar show-ul ei va avea loc la numai câteva zile după aniversarea de 10 ani de la moartea regretatului ei frate, Michael Jackson.

Conform celor scrise de The Sun, cântăreaţa susţine că spectacolul de la Worthy Farm îi va relansa cariera, lucru pe care şi-l dorea foarte mult. Iar faptul că a ales să urce pe scenă la numai câteva zile de la aniversarea a 10 ani de la moartea fratelui ei, nu este deloc o coincidenţă! Janet îi aduce astfel un omagiu binemeritat celui care a plecat prematur din viaţa ei şi pe care l-a iubit în ciuda divergenţelor pe care le-au avut la un moment dat.  

source:Okmagazine
0