Warner Bros. a lansat un trailer nou-nouț pentru filmul The Good Liar

Studiourile Warner Bros. au lansat un trailer nou-nouț pentru filmul "The Good Liar" regizat de Bill Condon, cu Ian McKellen și Hellen Mirren în rolurile principale.

Pe baza primelor imagini, "The Good Liar" a fost caracterizat drept un film foarte elegant și un thriller grozav, așa cum rar mai fac marile studiouri în această eră a filmelor de tip blockbuster, scrie filmnow.ro.

Pelicula spune povestea unui escroc, Roy Courtnay (Ian McKellen), care și-a construit viața pe baza minciunii și înșelătoriei. El simte că norocul îi surâde încă o dată când întâlnește o văduvă înstărită pe nume Betty McLeish (Hellen Mirren), însă când această îi permite să o cunoască mai bine, Roy începe se atașeze de ea. Ceea ce trebuia să fie încă o lovitură de grație pentru bărbat se transformă într-o călătorie fascinantă, care îi pune la îndoială standardele morale. 

Pe lângă trailer, studiourile Warner Bros. au lansat și un poster oficial pentru "The Good Liar", specificând că scenariul filmului a fost conturat de Jeffrey Hatcher (Mr. Holmes), pe baza romanulului omonim scris de Nicholas Searle. 

"The Good Liar" are premiera programată pentru 15 noiembrie și rămâne de văzut în ce măsură vor alege cinefilii să meargă să îi vadă pe marii actori Ian McKellen și Hellen Mirren formând un cuplu pe marile ecrane.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmnow.ro
0