„Emily in Paris” revine. Uite ce trebuie să știi despre noul sezon!

Publicat: 29 noiembrie 2022

EMILY IN PARIS Season 3 Teaser (2022) With Lily Collins & Samuel Arnold -  YouTube

„Emily in Paris” este unul dintre cele mai așteptate seriale de pe Netflix. Povestea lui Emily Cooper va avea o continuare, așa cum deja și-au dat seama cei care au urmărit cele două sezoane de până acum. Până la sezonul 3 mai este foarte puțin, dar înainte să-i dai play, trebuie să știi câteva detalii.

Așa cum era de așteptat, „Emily in Paris” a fost prezent la „Tudum”, evenimentul organizat de Netflix. Serialul are deja un trailer oficial, dar și o dată de lansare. Pe 21 decembrie, fanii lui Emily vor putea vedea în ce direcție o duc sentimentele pe simpatica americancă. La finalul sezonului trecut, Emily Cooper a trebuit să ia o decizie foarte importantă, așa că, în funcție de aceasta, se va derula sezonul 3.

Sezonul trei o va prezenta pe Emily care își va face breton. Schimbare de look i se potrivește de minune, spre surprinderea tuturor. În cadrul „Tudum”, despre serial nu au fost date prea multe din casă. În schimb, un lucru este cert: Emily va rămâne în cercurile ei profesionale din Paris. Întrebarea cea mare care se pune este legată de viața amoroasă a americancei. După cum bine știți, aceasta nu duce deloc lipsă de pretendenți, așa că va trebui să își aleagă un partener.

„Emily in Paris”, un serial care atrage controversele ca un magnet.

Serialul este una dintre cele mai așteptate producții, mai ales de către cei care au urmărit cu sufletul la gură ”Gossip girl” și alte seriale girlish. Netflix pariază din nou pe succesul lui, mai ales că primul sezon i-a adus lui ”Emily in Paris” două nominalizări la Golden Globes. Tocmai de aceea, serialul va reveni, în curând, cu sezonul trei, dar și patru.

Oleksandr Tkachenko, ministrul Culturii de la Kiev consideră că producătorul serialului a adus o insultă întregii națiuni prin prezentarea ucrainienilor sub o astfel de formă. Petra, este o ucraineanca care fură dintr-un magazin în timp ce o însoțește pe Emily la cumpărături. În plus, mai este prezentată și ca fiind o femeie cu un simț slab în materie de modă și care trăiește cu teama de a nu fi deportată. „În Emily în Paris avem o imagine caricaturală a unei femei ucrainene care este inacceptabilă. Este și insultătoare! Așa sunt văzuți ucrainenii în străinătate?” a scris Tkachenko pe Telegram.

source:Afisha.md
0