Serialul Bridgerton se va întoarce cu un nou sezon pe Netflix

Lady Whistledown a pregătit și un mesaj special pentru fanii serialului, mesaj care a ajuns și la noi prin intermediul Netflix.

„Înalta societate este animată de ultimele zvonuri, așa că este marea mea onoare să le împărtășesc cu voi: Bridgerton se va întoarce oficial cu un al doilea sezon. Sper că ați păstrat o sticlă de ratafia pentru această ocazie încântătoare. Inegalabila distribuție a serialului Bridgerton se va reîntoarce pe platouri în primăvara 2021. Această autoare a fost informată că Lord Anthony Bridgerton intenționează de acapareze sezonul social. Voi avea condeiul pregătit pentru a raporta toate activitățile sale romantice. Cu toate acestea, dragă cititorule, înainte de a acapara secțiunea de comentarii cu rugămintea de a primi mai multe detalii incediare, află că nu am înclinația de a raporta mai multe detalii în acest moment. Răbadarea este o virtute până la urmă”.

Așadar, din mesajul transmis de Lady Whistledown, aflăm că filmările pentru al doilea sezon al serialului Bridgerton vor începe în primăvara acestui an, iar sezonul se va concentra pe aventurile prin care trece Lord Anthony Bridgerton în încercarea lui de a-și găsi jumătatea, transmite elle.eu

Fanii serialului însă au și o nelămurire: Regé-Jean Page & Phoebe Dynevor, cei care interpretează rolurile Simon, Ducele de Hastings, și Daphne Bridgerton vor apărea în sezonul doi?

Chris Van Dusen, creatorul serialului, a vorbit într-un interviu recent despre acest aspect. „Cred că da. Ei sunt acum Duce și Ducesa de Hastings însă în mintea mea ei vor fi mereu parte din familia Bridgerton și cred că vor fi mereu parte din acest serial”.

Bridgerton, serialul ce poartă semnătura celebrei producătoare Shonda Rhimes, poate fi vizionat pe Netflix și o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. De la lansarea lui, pe 25 decembrie 2020, serialul a fost vizionat de pe 65 de milioane de oameni, aflându-se momentan pe locul 5 în topul celor mai vizionate seriale originale Netflix lansate până acum.

source:Elle.ro
0