Premierele lunii decembrie 2018

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna decembrie 2018 în cinematografele din Republica Moldova.

1. Mortal Engines / Maşinării infernale (6 decembrie)

Poate că nu-l are pe Peter Jackson drept regizor, dar îl are drept scenarist. Această ecranizare după romanul omonim scris de Philip Reeve ne poartă într-o lume a viitorului, în care oraşe precum Londra sunt de fapt gigantice maşinării mobile, cutreierând o lume devastată. În centrul atenţiei este Hester (Hera Hilmar), o adolescentă care vrea să răzbune moartea mamei ei, ucisă de unul dintre liderii Londrei, Valentine (Hugo Weaving, într-un nou rol negativ). Faptul că ceva ce Hester ştie sau posedă ar putea schimba lumea o dată pentru totdeauna face itinerariul tinerei încă şi mai interesant. Popularitatea cărţilor din serie ar putea transforma acest prim film într-o franciză.

2. Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri (8 decembrie)

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie-o cheie cum nu mai există o alta, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, plecată dintre cei vii. Un fir de aur, ce îi e pus în față la petrecerea de Crăciun a nașului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorită-care dispare apoi cu exasperantă promptitudine, într-o ciudată și misterioasă lume paralelă.

3. Bumblebee (13 decembrie)

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California. Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

4. Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (13 decembrie)

Spider-Man: Into the Spider-Verse îl prezintă pe adolescentul Miles Morales, oscilând între viața de liceean și cea de supererou

5. Aquaman (20 decembrie)

"Aquaman" îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind "jumătate om, jumătate zeu". Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e "un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă..."

6. Grinch (20 decembrie)

Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.

7. Magia Bradului (27 decembrie)

Magia bradului 7 va fi cea mai emoționantă, amabilă și magică parte din toate, deoarece personajele tale preferate vor spune la revedere publicului.

source:Afisha.md
0