Lady Gaga își face debutul pe marile ecrane în filmul A Star is Born

Lady Gaga își face debutul pe marile ecrane în filmul A Star is Born. Tocmai a apărut trailerul filmului, iar Lady Gaga este de nerecunoscut în rolul unei cântărețe aspirante.

Lady Gaga joacă rolul principal în această pelicula A Star is Born — un remake al filmului din 1976 cu Barbra Streisand și Kris Kristofferson în rolurile principale. Artista joacă alături de Bardley Cooper, care semnează și regia acestui film. Gaga joacă rolul unei cântărețe aspirante a cărei carieră i-a avânt după ce îl cunoaște pe Cooper, un cântăreț de muzică country cu o carieră în declin.

Primul trailer al filmului a fost lansat ieri și se concentrează mai mult pe întâlnirea dintre personajele interpretate de Cooper și Gaga și pe reținerea ei de a urca pe scenă. El o susține în a-și depăși temerile de a cânta în fața mulțimii și ajung inevitabil să se îndrăgostească unul de altul.

A Star is Born reprezintă debutul regizoral al lui Bradley Cooper și este primul film în care îl vom vedea cântând (live!). Filmul va avea premiera în Statele Unite ale Americii în luna octombrie.

source:Glamour.ro
0