Harley Ouinn va arata complet diferit in Suicide squad 2

"Birds of Prey" tocmai s-a lansat in cinematografe, dar Margot Robbie a si revenit la filmarile pentru urmatorul lung-metraj in care o va juca pe Harley Quinn, "Suicide Squad 2".

Aspectul lui Harley Quinn din partea a doua a peliculei cu rau-facatori e un contrast puternic fata de primul film. In timp ce acolo Margot a iesit in evidenta in tricou cu imprimeu si pantaloni foarte scurti, de data aceasta ea a fost surprinsa intr-o rochie rosie, lunga, cu volane.

Angajatii publicatiilor mondene au surprins-o cu parul in nuante estompate de roz si albastru, insa de data ceasta coafura ei este decorata cu o imensa funda rosu-albastra - culorile personajului din benzile animate.

De altfel, intr-o alta imagine care pare oficiala, Robbie apare in costumul de arlechin pe care Harley obisnuia sa-l imbrace in reviste si desene animate.

Pe acelasi platou din Panama City, paparazzii i-au surprins si pe John Cena si Idris Elba, care vor aparea in film, dar care nu si-au dezvaluit costumele insa.

Filmarile pentru "Suicide Squad 2" au inceput in septembrie, in Georgia, si continua sa se desfasoare sub atenta supraveghere a lui James Gunn, regizorul care a realizat primele doua "Guardians of the Galaxy."

source:filmnow.ro
3