Filmările pentru John Wick 3 s-au finalizat

Așteptarea s-a încheiat. Filmările pentru "John Wick 3" s-au finalizat, iar pelicula va ajunge în scurt timp pe marile ecrane.

Anunțul a fost făcut de Halle Berry, care a propus un toast în cinstea oamenilor din Maroc, acolo unde s-a filmat o parte din producție.

"Un mulțumesc imens tuturor oamenilor frumoși din Măroc! Vă mulțumesc pentru că v-ați deschis inimile în fața mea și m-ați făcut să mă simt ca acasă. John Wick 3 a fost o experiență cu adevărat memorabilă. Am atât de mult respect pentru Keanu Reeves și pentru această franciză, a fost o onoare să fac parte din ea. Mulțumiri @chadstahelski, regizorul nostru neînfricat-am avut plăcerea foarte mare de a lucra cu @87elevenaction și echipajul de cascadorie condus de @heidimoneymaker. Toți m-au împins la noi nivele și m-au forțat să muncesc fizic mai mult decât am făcut-o vreodată. Acest film consolidează faptul că vârsta nu este altceva decât un număr nesemnificativ. Respectul meu cel mai adânc și mulțumiri din inimă întregii echipe de cascadori. Deja îmi e dor de voi", a scris actriță pe Instagram.

În “Parabellum”, viitorul capitol al francizei “John Wick”, Halle va da viață personajului Sofia. Chiar dacă realizatorii seriei s-au ferit să ofere detalii despre rolul ei, aceștia au susținut că nu va fi unul negativ. În cel de-al treilea film, John Wick e fugar. El este vânat după ce s-a pus pe capul său o recompensă de 14 milioane de dolari. Totodată, a încălcat regula și a luat o viață pe teritoriul Continental Hotel, ceea ce îl transformă într-o țintă.

Filmul "John Wick 3: Parabellum", regizat de Chad Stahelski, după scenariul scris de Chris Collins, Derek Kolstad, Marc Abrams și Shay Hatten va ajunge în cinematografe în data de 16 mai 2019.

source:filmnow.ro
0