Deadpool 2 are cel mai bun debut internaţional

Regele box-office-ului din ultimele trei săptămâni - Avengers: Infinity War -  a fost detronat de ireverenţiosul Deadpool 2, ce nu a înregistrat vreun record al încasărilor în Statele Unite, însă a avut o evoluţie remarcabilă în clasamentul international.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula cu Ryan Reynolds a strâns 176,3 milioane de dolari – în afara Statelor Unite - în week-end-ul lansării. A atins, astfel, un record – a devenit pelicula 20th Century Fox cu cel mai bun debut internaţional. În total, încasările au ajuns la 301,2 milioane de dolari. 

Deadpool 2 a depăşit încasările din afara SUA ale primului film, ce a strâns 132,2 milioane la sfârşitul primului week-end in 2016. Suma obţinută de sequel este mai mare şi decât cea strânsă de Logan – 160 milioane de dolari – astfel că acesta devine filmul nerecomandat minorilor cu cel mai bun debut internaţional.

În ciuda pronosticurilor, ce indicau o sumă record a încasărilor şi în Statele Unite, debutul primului Deadpool nu a fost întrecut – continuarea a ajuns la 125 milioane de dolari, în vreme ce predecesorul său a marcat 132,4 milioane. Cu toate acestea, Deadpool 2 a întrecut în SUA încasările lui It (de 123,4 milioane) şi a ajuns a doua cea mai bună lansare din Statele Unite.

source:Cinemagia.ro
0