Au apărut primele reacții după premiera filmului Venom

"Venom" a fost eliberat. Filmul inspirat de benzile desenate cu același nume a avut premieră la Regency Village Theatre din Westwood, California-iar reacțiile fanilor au început deja să curgă în social media.

Filmul îl surprinde pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock, un bărbat care devine legat de un simbiot extraterestru și se transfroma într-unul din cei mai iconici antagoniști din istoria benzilor desenate. 

Recenziile oficiale ale filmului nu vor apărea decât la 24 de ore de la lansarea oficială, așa că următoarele păreri sunt neavizate, venite direct de la fanii care abia așteptau să-i vadă pe Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate, Woody Harrelson și Scott Haze alături de Tom Hardy, în "Venom". 

"Prestația lui Tom Hardy în Venom seamănă cu a lui Johnny Depp în primul film Pirații din Caraibe sau cu a lui Chris Klein în Street Fighter: The Legend of Chun-Li. În orice caz, nu e deloc plictisitoare".

"Secvențele de acțiune și cele care surprind relația bizară dintre Eddie și Venom sunt cele mai bune din film. Dar dacă Sony vrea să își asigure o continuare, trebuie să păstreze puținele părți bune și să tăie prostiile celelalte."

"Bucăți semnificative din Venom sunt proaste, dar relația dintre Eddie și Venom are un farmec aparte. Nu sunt sigură ce reacții ar fi trebuit să am la anumite scene, dar, deși ridicole, multe dintre ele m-au distrat. Păcat că nu au încadrat filmul la Acord Parental."

"Am scris mai multe într-o recenzie, dar pot să spun că Venom pare scăpat din 2004. E un film care pare rupt de ceea ce face Marel acum, care seamănă cu ce există înainte de spațiu și timp."

"Îmi pare rău să spun că Venom e un eșec. Pare vechi, ignoră regulile de intrigă și uită de evoluția mare prin care au trecut filmele cu super-eroi în ultimii ani. În afară de anumite momente centrate pe Venom, nu are nimic bun de oferit. Nu vă faceți speranțe."

"Venom nu e așa rău pe cât zic toți. Tom Hardy a fost, este și va fi un mare actor. Am râs mult. Nu știu dacă asta era intenția, dar am râs. Scenele de final sunt tari."

source:filmnow.ro
0