A fost lansat primul trailer pentru X-Men: Dark Phoenix

Ultimul film al seriei X-Men (pentru că, după asta, drepturile de ecranizare ale mutanților se vor muta de la Fox înapoi la MARVEL Studios) plănuiește să încheie saga într-un mare stil.

Tratează cea mai îndrăgită poveste de către fanii benzilor desenate, aceea a transformării lui Jean Grey într-o ființă supranaturală cu puteri pe care nu le poate controla.

Jean (Sophie Turner) devine posedată de o entitate spațială misterioasă, Dark Phoenix, care-i dă un boost incredibil tuturor puterilor ei. Sedusă de noile ei abilități, Jean îi cedează total controlul lui Dark Phoenix, devenind cel mai periculos inamic pe care l-au înfruntat vreodată X-Men. Situația e cu atât mai delicată cu cât protagonista face parte încă din copilărie din echipa lui Charles Xavier, iar acum foștii ei colegi au de ales între a salva omenirea sau a-și salva vechea prietenă.

Nu va fi deloc ușor. Trailerul oficial sugerează într-un cadru că profesorul Charles Xavier (James McAvoy) ar putea muri înghițit de flăcări, iar alt moment ne arată echipa la o înmormântare. Să ne amintim și porcăria de film „X-Men: The Last Stand”, care a spus deja povestea Dark Phoenix, iar Jean Grey murea la final. E posibil să asistăm și acum la decese pe bandă rulantă.

"X-Men: Dark Phoenix" e regizat de Simon Kinberg, fost producător și scenarist al filmelor cu mutanți de până acum. În distribuție îi vom reîntâlni pe Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Tye Sheridan, Olivia Munn, Nicholas Hoult. Avem și un nou-venit în saga: Jessica Chastain, care va interpreta un mutant cu puterea de a-și altera fizicul (ca Mystique).

source:noizz
0