A fost lansat primul trailer despre elefănțelul zburător Dumbo

Disney și regizorul vizionar Tim Burton, vor aduce pe ecrane aventura extraordinară Dumbo, o extindere a poveştii clasice ce celebrează diferențele, unde familia este prețuită și visele devin realitate.

Proprietarul unui circ Max Medici, îl invită pe fostul star Holt Farrier și pe copiii lui Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut, ale cărui urechi supradimensionate îl fac de râs într-un circ care deja se luptă cu supravieţuirea.

Dar, când descoperă că Dumbo poate zbura, circul realizează o revenire incredibilă, atrăgându-l pe antreprenorul persuasiv V.A. Vandevere, care îl recrutează pe elefantul special pentru cel mai nou joc de divertisment, Dreamland. Dumbo, se ridică la înălțimi noi, alături de o artistă fermecătoare și spectaculoasă, Colette Marchant, până când Holt află că Dreamland, este plin de secrete întunecate.

Cei de la Disney, continuă operaţiunea de adaptări live ale animațiilor clasice, cu filmul Dumbo. Dar, în timp ce clasicul Dumbo are ca şi elemente de recunoaştere unele imagini familiare, acest nou live-action Dumbo, este puţin mai deferit faţă de filmul original. Și asta e bine.

Cineastul Tim Burton, duce povestea filmului Dumbo, la începutul secolului al XX-lea, activând astfel în filmul său, o estetică unică a acelor timpuri, apelând astfel la epoca circurilor călătoare. Este oarecum o abordare surprinzătoare pentru Tim Burton, al cărui nume a devenit sinonim cu o estetică gotică și cu fețe mascate kabuki.

Dar, în versiunea regizorului pentru acest Dumbo, toată lumea este fericită, imaginile din fundal sunt destul de colorate, atmosfera este caldă și plină de speranță, mai ales cea a tinerei Milly, care îl ia pe Dumbo sub aripa ei.

Regizat de controversatul Tim Burton, după un scenariu conceput de Ehren Kruger (Ophelia, Dream House), noua versiune a lui Dumbo, are în distribuţie o pleiadă de actori ca, Eva Green, Colin Farrell, Danny Devito, Michael Keaton, Alan Arkin, Nico Parker, Finley Hobbins, Kamil Lemieszewski, Joseph Gatt şi Sandy Martin.

Filmul live-action DUMBO, al celor de la Disney, ajunge în cinematografe pe 29 Martie 2019.

source:Tdfn.ro
0