7 filme romantice care vor apărea pe marile ecrane în 2019

Luna februarie este luna iubirii, așa că trecem în revistă filmele romantice pe care le putem vedea anul acesta pe marile ecrane. Fie că serbăm Valentine's Day fie că nu, putem să urmărim un film romantic pentru efectul său cathartic sau măcar „escapist”.

How to Train Your Dragon: The Hidden World se poate vedea la cinema din 21 februarie

Al treilea film din îndrăgita serie animată „Cum să îți dresezi dragonul” poate să pară o alegere surprinzătoare în această listă, dar eroii poveștii au ajuns la vârsta primilor fiori ai dragostei. Neînfricatul dragon Furia Nopții o va cunoaște pe dragonița Furia Luminii, pe care o va curta după care va întemeia cu ea o familie, iar adolescentul viking Sughiț face mai strânsă relația cu Astrid. Animația pentru copii reușește să emoționeze profund adulții printr-un mesaj nu foarte ușor de digerat - a iubi pe cineva înseamnă a-i da totală libertate, nu a-l poseda în mod egoist.

Alita: Battle Angel se poate vedea la cinema din 14 februarie

Iată un alt titlu ce poate surprinde în lista filmelor romantice, dar în acest SF cu roboți vedem că protagonista, Alita, un cyborg, e capabilă de sentimente omenești. Alita poate să freamăte la atingerea tandră a lui Hugo (Keean Johnson), un tânăr uman. Filmul este regizat de Robert Rodriguez și produs de James Cameron, scrie eva.ro.

The Favourite

The Favourite (film cu zece nominalizări la Oscar 2019) face portretul amuzant al unei regine dezaxate (jucate de Olivia Colman), care își seduce domnișoarele din suita regală (jucate de Emma Stone și Rachel Weisz). Toate cele trei actrițe au primit nominalizări la Oscar, iar grecul Yorgos Lanthimos care semnează regia este unul din cei trei regizori non-americani nominalizați anul acesta la Oscar.

What Men Want

Ali se întreabă ce trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Surprinzător, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra lor: începe să le audă gândurile.Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou iubit.

After/După ce te-am întâlnit

Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, „După ce te-am întâlnit” spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație turbulentă.

Joueurs/Treat Me Like Fire

Viața Ellei (Stacy Martin) se schimbă complet odată ce îl întâlnește pe Abel (Tahar Rahim). Întâi un pariu, relația lor se va transforma curând într-o pasiune devorantă. Regizoarea filmului, Marie Monge, a fost nominalizată pentru această producție la premiul Caméra d'Or, anul trecut, la Cannes.

L'homme fidèle/A Faithful Man

Cu o distribuție atrăgătoare, compusă din Laetitia Casta și Lily-Rose Melody Depp, ce îl flanchează pe Louis Garrel, filmul prezintă o poveste de dragoste cu despărțiri și încercate împăcări. Un triunghi amoros, o crimă, femei frumoase sunt ingredientele acestui film.

source:Eva.ro
0