„Doctor Dolittle” strînge o distribuția alcătuită numai din nume mari

Robert Downey Jr., Ralph Fiennes, Emma Thompson, Marion Cotillard, Selena Gomez – sunt doar câțiva dintre actorii care ne vor amuza în filmul despre un doctor care poate vorbi cu animale.

Când zici „Doctor Dolittle”, probabil că te gândești la filmul din ’98 în care Eddie Murphy vorbea cu tot felul de animale. N-a fost vreo capodoperă, iar partea a II-a e și mai slabă, dar conceptul în sine are potențial pentru o comedie mega-distractivă. Așa crede și regizorul Stephen Gaghan („Rules of Engagement”, „Syriana”), care lucrează momentan la un reboot al seriei.

Rolul eponim va fi jucat de Robert Downey Jr., unul dintre puținii actori care vor apărea în carne și oase pe marele ecran. Downey a postat pe Twitter-ul lui o poză cu distribuția alcătuită numai din nume mari, actori apreciați care vor interpreta rolurile unor animale în filmul ăsta.

Ralph Fiennes va juca un tigru; Emma Thompson îi va împrumuta propria voce unui papagal; Rami Malek se transformă într-o gorilă; Kumail Nanjiani devine struț; Selena Gomez a acceptat să joace o girafă; John Cena va interpreta un urs polar; Marion Cotillard e vulpe; Tom Holland, adică Spider-Man, e cățel în filmul ăsta; Craig Robinson va fi un șoricel, iar Octavia Spencer joacă rolul unei rațe.

Lăsând deoparte animalele CGI, alături de Robert Downey Jr. vor juca Antonio Banderas și Michael Sheen. Nu ne rămâne decât să sperăm că scenariul va fi pe măsura distribuției. Momentan, tot ce știm e că Dr. Dolittle poate vorbi cu animalele, că abilitatea recent descoperită îl va băga în tot felul de încurcături hilare și că filmul e bazat pe cartea „The Voyages of Doctor Dolittle”, scrisă în 1922 de Hugh Lofting.

„The Voyage of Doctor Dolittle” apare în cinematografe pe 12 aprilie 2019.

source:noizz
0