Sylvester Stallone vrea să îl readucă pe Rambo pe marele ecrane

Deși Sylvester Stallone a declarat în trecut că probabil l-am văzut pe Rocky Balboa pentru ultima dată pe ecran, se pare că actorul are planuri de viitor pentru un alt personaj indrăgit-Rambo, scrie Cinema Blend.

Deși ultimul film al francizei se numește “Rambo: Ultima luptă”, Stallone a sugerat că nu e chiar înfruntarea finală, scrie filmnow.ro.

O versiune extinsă a filmului a fost lansată și, în timpul campaniei de promovare, Stallone a încântat fanii cu un mesaj publicat pe Instagram.

“Vezi aventura adevărată-“Pur și simplu nu îl poți opri!!!” Hai să îl ajutăm să ajungă pe primul loc în weekend! (S-ar putea întoarce). Mult respect, Sly”

Finalul “Rambo: Ultima luptă” permite realizarea unei continuări, insă un nou film Rambo s-ar putea să nu îl aibă pe Stallone în rol principal. Înainte de lansarea peliculei, actorul a declarat că ar vrea să vadă un film Rambo prequel.

“Rambo: Ultima luptă” a avut un buget de aproximativ 50 de milioane de dolari și incasări globale de aproape 100 de milioane de dolari, așa că un nou film în celebra franciză nu e exclus.

source:filmnow.ro
0