Au inceput filmarile pentru filmul „Fast and furious 9”. Ce actori fac parte din nouă producție

Au inceput oficial filmarile pentru partea a noua a celebrei francize, „Fast and Furious”.

Jucand rolul lui Dominic Toretto, care l-a facut celebru in toata lumea, Vin Diesel alaturi de echipa Fast and Furious au revenit pe platourile de filmare cu noi povesti spectaculoase si inamici pe masura. Pentru realizarea celei de-a noua parti, regizorii au decis sa filmeze anumite secvente in Marea Britanie, mai exact in satul Hertfordshire. 

Bucurie mare pe platourile de filmare! Vin Diesel a postat un videoclip pe contul oficial de Instagram, alaturi de Michelle Rodriguez: „Iti vine sa crezi, Letty? Tocmai am terminat prima zi de filmare si totul este ca un miracol. Suntem recunoscatori intregii echipe de productie si fiecarui om care a facut parte din echipa aceasta, dar cel mai important va multumim voua, oamenilor care iubiti aceasta franciza.”, a spus Vin Diesel.


Partea a noua a francizei vine cu noi modificari in cadrul echipei. Actorii Dwayne Jonhson (Hobbs) si Jason Statham (Deckard Shaw) nu vor juca probabil in noua serie Fast and Furious. Totusi, in luna august producatorii au realizat un capitol separat al francizei numit, Fast and Furious: Hobbs & Shaw. Chiar daca Hobbs si Shaw au fost inanmici in Fast and Furious 7, de data aceasta cei doi isi unesc fortele pentru a-l infrange pe antagonistul Brixton (Idris Elba).

Revenind la Fast and Furious 9, din productie mai fac parte actorii Tyrese Gibson (Roman Pearce), Ludacris ( Tej Parker), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Lucas Black (Sean Boswell). Un nume care a fost vehiculat in ultima perioada, a fost acela al lui John Cena, care probabil va fi personajul negativ al acestei parti. Fast and Furious 9 va fi lansat in anul 2020, pe 22 mai. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:perfecte.ro
0