РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Un tânăr din Moldova, inclus în topul celor mai bune voci de la The Voice of Ukraine
13 septembrie, 09:301479

Laurențiu Coțaga a participat la proiectul „The Voice of Ukraine” în anul 2017. Acesta a cucerit juriul cu piesa „Без бою”, interpretată de formația Okean Elzy, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

Recent, solistul acestei grupe, care este și membru al juriului a făcut un top al celor mai bune voci din cadrul proiectului, în care se regăsește și tânărul interpret din Moldova.

Sviatoslav Vakarciuk a selectat 20 de voci, care l-au impresionat cel mai mult de-a lungul timpului, iar Laurențiu se află pe locul 13 în acest clasament.

Laurențiu Coțaga și-a demonstrat talentul muzical în cadrul concursului „Vocea Ucrainei”, sezonul șapte, reușind să treacă de audiții și să meargă mai departe în competiție. 

Tânărul a reușit să îi impresioneze pe jurați, care inițial aveau senzația că în spatele lor este de fapt Sviatoslav Vakarciuk, solistul trupei din Ucraina.

După interpretarea piesei, Laurențiu a menționat că este un mare fan al vocalistului trupei Okean Elzy și a mers mai departe în concurs în echipa Tinei Karol.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Noutați asemănătoare