Un nou reggaeton, Cu Soare de Toamnă, de la trupa Akord!

Publicat: 13 octombrie 2022

Trupa AKORD ne-a obișnuit deja cu lansări muzicale frecvente asftel, piesele lor în scurt timp devin hituri și sunt îndrăgite și fredonate de toată lumea. De data aceasta, băieții au făcut premieră pe canalul oficial de Spotify, după care au publicat melodia și în YouTube. 

“Cine-i Soarele Tău? Dă-mi voie să fiu eu! – este genericul acestei noi creații marca AKORD și, este demnă de milioane de vizualizări din partea publicului drag” – au menționat băieții într-o postare pe Instagram, îndemnând, totodată, ascultătorii să comenteze: cui anume ar dedica această melodie.

La fel ca și în hiturile precedente „Prizoniera” sau „Noaptea Târziu”, în această piesă este prezentă o voce feminină ce aparținei interpretei - Tatiana Turtureanu.

Cu ocazia lansării piesei „Cine-i Soarele Tău”, băieții de la AKORD au adus mulțimiri echipei și colegilor cu care au lucrat; și anume: Eugen Doibani  - pentru producție, Sergiu Teacă - pentru creativ și studio records, Sergiu Vatavu – pentru linie de chitară și Sergiu Musteață – pentru mix și master. Versurile aparțin lui Iurie Badicu, iar muzica a fost compusă de Eduard Malareu, Igor Sîrbu, Eugen Doibani și Iurie Badicu.

Menționăm că, de la relansarea cu succes a trupei, în noiembrie 2019, AKORD a reușit să lanseze 2 albume digitale cu piese noi și un album (TOP -10), în format fizic - CD-ul „Unde, Unde”.

Deasemenea, băieții au fost protagoniștii unui grandios Concert Solo „Pop Simfonic – Unde, Unde”,  organizat de Moldova Concert, fiind acompaniați de Orchestra Simfonică Teleradio Moldova cu, cca 50 muzicieni profesioniți în scenă. AKORD concertează în Moldova, România și diasporă.

source:Afisha.md
0