Un nou hit de la Carlas Dreams și EMAA - N-aud

Carla's Dreams și EMAA ne prind în mreaja unei iubiri ce arde incontrolabil. Piesa "N-aud" dă glas focului interior, pe care îl simți atunci când iubești cu pasiune. Metafora din versuri este transpusă și în videoclipul melodiei, regizat, ca de obicei, de Roman Burlaca.

Poezia din versurile pieselor Carla's Dreams rămâne o constantă. Noul single "N-aud", ce marchează prima colaborare a artiștilor din Republica Moldova cu EMAA, provoacă publicul să treacă dincolo de cuvinte și să simtă mai mult, mai conștient.

"Ne-ați lipsit!
Prima rândunica de iulie și cu mult drag
V-am cuprins!"
, a spus Carla's Dreams.

Piesa "N-aud" are muzica scrisă de Carla's Dreams și Alexandru Turcu, producția purtând aceleași semnături. EMAA, ce își imprimă timbrul vocal, conferă și mai multă sensibilitate acestei piese, făcând ca refrenul să ajungă în inimile celor ce-l ascultă.

"Astăzi vă împărtășesc ce nu poate fi descris câteodată. Cu tot dragul, vouă!", a spus EMAA.

EMAA este Emanuela Alexa, o artistă ce s-a făcut cunoscută publicului cu pseudonimul EM. Sub acest nume a lansat alături de Silent Strike și Deliric piesa "Mâine", anul trecut lansând o colaborare inedită alături de The Motans. A lucrat, de asemenea, alături de formația de rock alternativ BAB, de curând intrând sub umbrela Global Records și lansând piese ca "Fun", "Nebună" sau "Gasolina" (ft. SICKOTOY).

În decembrie 2020, EMAA a scos pe piață materialul ei de debut, "Macii înfloresc iarna", un LP bogat în colaborări neașteptate, cu artiști precum Bruja, Killa Fonic și Bastien. La scurtă vreme de la lansarea primului album, a apărut single-ul "Zburătorul", o melodie specială, în care artista prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute.