Trupa Pussycat Dolls se reuneşte după 10 ani

Trupa Pussycat Dolls se reuneşte după 10 ani. Nicole Scherzinger (41 de ani) a semnat deja un contract „de milioane de dolari“ pentru a reveni în grupul care a făcut-o celebră în anii 2000.

Lidera trupei, Nicole Scherzinger, a semnat deja un contract de mai multe milioane de dolari pentru a reveni în grupul care a făcut-o celebră, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Astfel, Pussycat Dolls vor pleca într-un turneu mondial şi sunt în discuţii  pentru a înregistra noi piese. Ultimul material discografic lansat de trupă a fost cel din 2008, intitulat „Doll Domination“.    

„Nicole a încheiat deja o înţelegere de milioane de dolari şi chiar a primit un avans măricel, astfel că a fost o ofertă de nerefuzat“, a declarat o sursă pentru The Sun.    

Pussycat Dolls a fost una dintre cele mai succes trupe ale anilor 2000, iar din grup au mai făcut parte, pe lângă Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton şi Kimberly Wyatt. 

Trupa a dat lovitura cu hiturile „Don’t Cha“ şi „Buttons“. Pussycat Dolls s-ar fi destrămat în 2009 din cauza conflictelor provocate de solista Nicole Scherzinger, care şi-ar fi asumat rolul de „şefă“ a grupului, notează sursa citată.   

Se pare că cele cinci cântăreţe au revenit la sentimente mai bune şi sunt acum pregătite să revină pe scenă în vechea formulă, după 10 ani de la despărţire.   

Zvonul că Nicole Scherzinger s-ar putea să cânte din nou alături de colegele Kimberly, Ashley, Jessica şi Melody a circulat intens în ultima perioadă, după ce o sursă a declarat pentru The Sun că acestea ar pregăti o reuniune anul viitor, dar şi un turneu mondial.        

„Încă se mai gândesc dacă va fi vorba de un turneu întreg ori doar câteva concerte, dar sunt foarte încântate să cânte din nou împreună. În 2009, intenţia a fost să ia doar o pauză, aşa că reuniunea pare acum firească“, a declarat sursa.    

O altă sursă a declarat pentru The Sun: „Nicole a refuzat până acum numeroase oferte de a reveni în trupă, dar acum s-a decis că e pregătită, având în vedere că se împlinesc 10 ani de la destrămare.“

Imagine similarăReprezentanţii artistei nu au confirmat deocamdată informaţiile.    

Reunirea grupului este surprinzătoare având în vedere că, în urmă cu doi ani, o fostă membră Pussycat Dolls, Kaya Jones, declara că trupa reprezenta o „reţea de prostituţie“ şi că directorii din industria entertainmentului le abuzau şi le forţau să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane.   

Kaya Jones s-a alăturat trupei în anul 2003, pe când avea doar 19 ani. 

Însă, înainte de lansarea primului album al formaţiei „ Don’t cha“, care s-a bucurat de un succes foarte mare, cântăreaţa a decis să părăsească grupul, tocmai din cauza numeroaselor abuzuri din industria muzicii.    

„Adevărul meu. Nu am fost într-o trupă de fete. Eram într-o «reţea de prostituţie». Ah, şi se întâmpla să cântăm şi să fim faimoase. În timp ce aceia care ne deţineau făceau toţi banii. Cât de rea era situaţia? Suficient de rea încât să renunţ la visurile mele, la colegele de trupă şi la un contract de 13 milioane de dolari. Ştiam că vom ajunge pe primul loc în topuri. Vreau să explice liderul trupei de ce o altă fată s-a sinucis. Să spună public cum ne distrugea emoţional“, a scris artista pe Twitter.   

Niciuna dintre actualele memebre ale trupei nu a confirmat însă cele spuse de Kaya Jones.  Ea a părăsit trupa Pussycat Dolls în 2005. În 2003, în grup au intrat Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta şi Kimberly Wyatt. Cele şase au format trupa care în 2005 lansa hit-ul „Don't Cha”, cu care au devenit celebre pe plan internaţional.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Adevarul.ro
0