Smiley revine cu un concert la Chișinău. Ce melodii vor răsuna

Publicat: 17 ianuarie 2023

Smiley este un cântăreț și compozitor român. El a devenit cunoscut în anii 2000, când a lansat primul său album, "Plec pe Marte". De atunci, a lansat mai multe albume și a devenit unul dintre cei mai populari cântăreți din România.

Smiley revine cu un concert în capitala Moldovei, care va avea loc la Palatul Național "Nicolae Sulac" pe data de 19 februarie.
Biletele online sunt deja disponibile aici.

Smiley a început cariera sa muzicală ca DJ, dar a decis să devină cântăreț după ce a lansat primul său single, "Lasa-ma sa beau", care a devenit un hit în România. Albumul său de debut, "Plec pe Marte", a fost lansat în 2002 și a inclus hituri precum "Plec pe Marte" și "Lasa-ma sa beau".

După lansarea albumului său de debut, Smiley a devenit unul dintre cei mai populari cântăreți din România și a lansat mai multe albume de succes, precum "Dragostea din tei" (2004), "Da-o tare" (2006) și "Acasă" (2009). Toate aceste albume au inclus hituri care au devenit foarte populare în România și au contribuit la construirea carierei sale.

În plus față de cariera sa muzicală, Smiley este și un producător și compozitor talentat. El a scris și produs muzică pentru alți artiști, precum și pentru filme și emisiuni TV. El a primit mai multe premii pentru munca sa, inclusiv premiul pentru cel mai bun artist pop la Premiile Muzicale Române și premiul pentru cel mai bun artist la Festivalul Național de Muzică Ușoară.

Smiley este, fără îndoială, una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală românească, și a contribuit la popularizarea muzicii românești la nivel internațional. El continuă să lanseze muzică și să se susțină în turnee, fiind un artist apreciat de publicul român și străin.

source:Afisha.md
0