Smiley a adunat mai multe celebrități într-un videoclip ”Piesa de YouTube”

Smiley și-a adunat prietenii din online și TV pentru a realiza un videoclip inedit pentru ”Piesa de YouTube”.

"A sosit momentul să vă prezint Clipul Oficial al Piesei de Youtube. O melodie făcută într-o oră și un clip gratis, făcut cu prietenii", a detaliat Smiley.

În videoclipul melodiei apar vlogări, comedianți și prezentatori TV, printre care se numără Pavel Bartoș, Andreea Esca, Mihai Bobonete, Mircea Bravo, Laura Giurcanu, Micutzu (Cosmin Nedelcu), Sergiu Floroaia și mulți alții.

Toamna aceasta, Smiley își ia muzica, sufletul și “cea mai tare trupă din sud-estul Europei” și pornește în cel mai mare turneu național susținut de un artist român. Vor fi 15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces liber la emoții, toate sub numele "Smiley Omul".

Turneul național va debuta pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, și va continua în alte 14 orașe.

Smiley a cucerit inimile ascultătorilor cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Ulterior, artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Într-un interviu acordat InfoMusic, Smiley a mărturisit că sinceritatea este singura cale către inimile ascultătorilor și că adevărul din muzica sa este iubirea.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.