Randi a găsit „ochii ăia verzi” la Chișinău

Randi a filmat două videoclipuri la Chișinău și cu această ocazia a găsit și „ochii ăia verzi”, la protagonista noului său single, „Fana Mea”.

Randi a început anul în forță, petrecând 5 zile la Chișinău, alături de echipa sa de management și PR de la Famous Production, unde a filmat videoclipuri pentru 2 piese. Piesele se numesc Fana mea” și Umbrele", iar ambele videoclipuri au fost filmate cu regizorul moldovean Roman Burlaca, ce are la activ colaborri cu o mulime de artiti mari din Romnia. 

Randi: "Am cutat i am tot cutat, iar n sfrit am gsit ochii ia verzi la Chiinu. Posesoarea” ochilor verzi este Dorina Darii, protagonista noului meu single, "Fana Mea". Am fost de nenumrate ori la Chiinu, cu concerte, dar este pentru prima oară cnd filmez videoclip aici. A fost o experiență frumoasă și a ieit ceva diferit de ceea ce am lansat pnă acum. Mai multe nu vă spun, vă las să descoperii vizionnd noul meu clip."

Artistul i echipa sa au mbinat utilul cu plcutul, iar n ziua liberă dintre filmri, au vizitat Chiinul i mprejurimile sale. Ascultă noua piesa a lui Randi!

source:Afisha.md
0