Natalia Gordienko a lansat videoclipul piesei Prison, cu care participa la Eurovision

Senzuala, feminina si dezinvolta - asa apare interpreta Natalia Gordienko in cel mai recent clip al sau. Productia video a fost realizata pentru melodia „Prison” cu care cantareata si-a propus sa impresioneze publicul de la Eurovision.

Muzica a fost scrisa de Philipp Kirkorov in colaborare cu Dimitris Kontopoulos, iar versurile le apartin lui Sharon Vaughn si Dimitris Kontopoulos.

Intr-o postare pe Facebook, Natalia a scris ca la filmari a avut parte de niste experiente de neuitat si ca e foarte multumita de rezultatul obtinut.

„Sunt incantata sa va prezint noul meu videoclip la piesa „Prison”! Astazi este o zi importanta pentru mine si pentru toti cei care pretuiesc arta. In aceasta zi, vom afla cine va reprezenta Moldova la concursul Eurovision 2020!

De fiecare data cand imi amintesc de filmarile acestui videoclip, ma iau fiorii. Totusi, pot sa zic ca am avut parte de o experienta minunata si sunt recunoscatoare pentru aceasta aventura extraordinara.

M-am obisnuit deja cu filmarile in conditii extreme: sa alerg prin zapada, in rochie subtire, prin ploi, prin noroi, cazaturi... Fara toate astea m-as cam plictisi.

Multi dintre voi stiti de micul incident pe care l-am avut recent si ranile de la maini din timpul filmarilor... Chiar daca pare nesemnificativ, mi-a ramas in memorie pentru totdeauna.

Acum sustinerea si feedback-ul din partea voastra conteaza foarte mult pentru mine! Intr-un ceas bun. Sa-mi tineti pumnii!”

source:perfecte.md
8