Mark Stam a revenit cu o nouă piesă Privirea ta

Mark Stam a revenit cu o nouă piesă la doar trei luni după ce a lansat-o pe ultima, este vorba despre "Privirea Ta", o piesă sensibilă care va ajunge, cu siguranță, repede la inimile fanilor.

"Privirea Ta" a fost scrisă chiar de către artist, iar de muzică s-au ocupat Mark și Mihai Alexandru Bogdan (Quick). Mark a anunțat faptul că va lansa piesa în urmă cu o zi, air fanii au așteptat nerăbdători momentul lansării. Piesa este una sensibilă, cu un mesaj puternic, așa cum ne-a obișnuit artistul, scrie myzutv.ro.

"Rar mi se întâmplă să memorez greutatea și complexitatea unei priviri, istoriile pe care le formează și emoțiile ce le provoacă. Însă această piesă nu este despre o simplă privire, ci despre una care, practic, mi-a impus să mă scufund în ea. Am simțit-o pe pielea mea, ca un foc sălbatic, i-am trăit istoriile de parcă erau ale mele, totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă și, fără să-mi dau seama, am devenit și eu parte din ea. Am început să simt în ochii mei povestea ochilor ei.", a spus Mark Stam.

I-ai dat play?

source:myzutv.ro
0