Guz a lansat videoclipul piesei “Strig”

Guz a lansat videoclipul piesei “Strig”, prima piesă de pe cel de-al doilea album. Mai multe detalii despre noul single puteți afla din articol.

După ce artistul a cucerit inimile românilor cu piesa “Prefer”, o piesă de dragoste dedicată “ei”, revine acum cu un nou videoclip în care ne cântă despre noi - despre lupta interioară cu care fiecare ne confruntăm.

“Este o piesă prin care doresc să transmit tuturor faptul că nu suntem singuri în lume în lupta pe care o purtăm fiecare cu sinele. Sărac, bogat, tânăr sau bătrân - cu toții ne confruntăm cu gândurile care nu ne dau pace. Dar despre asta este viața, despre străduința constantă cu noi înșine, pentru a fi oameni mai buni și despre progresul nostru în ciuda piedicilor care ni se ivesc pe drum.” spune Guz.

În asociere cu videoclipul, vedem cum artistul se luptă cu acel alter ego care nu-i dă pace și încearcă să ascundă în spatele unui zâmbet întreaga luptă pe care o poartă în interior. Dar la final, când soarele răsare, îl vedem meditând și afirmând faptul că în viață “nu învăț până nu greșesc”.

Piesă este compusă în studioul lui Max Kissaru de către Guz și Max și este extrasă de pe cel de-al doilea album, intitulat “Inimă de piatră” care va fi lansat pe 15 noiembrie în toate magazinele digitale. Videoclipul a fost regizat de Guz și filmat împreună cu Vasile Bînzari.

În prezent, Guz este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții"