Guz a lansat o piesă nouă Inimă de piatră

Guz a lansat “Inimă de piatră”, piesa care dă titlul albumului pe care o să îl lanseze foarte curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Piesa lui Guz are un ritm dansant ce transmite o atmosferă optimistă, dar mesajul se află la polul opus.

Artistul cântă într-un mod pozitiv despre faptul că își doreste o inimă de piatră, cu care să treacă mai ușor peste dificultățile iubirii. Situație cu care empatizăm cu toții la un moment dat - fie că am trecut recent printr-o despărțire, fie că ne-am obișnuit cu acel confort al singurătații.

Piesa "Inimă de piatră" este extrasă de pe albumul eponim, cel de-al doilea din cariera artisului, care va fi lansat pe 25.11.2018 în toate magazinele digitale.

Tracklist album: 

1. Doar un lucru divulg
2. Dans nebun
3. Love story
4. Nu mă uza
5. Inimă de piatră
6. Strig
7. Prea fin, prea dulce (feat. Irina Rimes)
8. Tânără Mamă
9. Copoo
10. Motănaș

Dacă la începutul anului artistul lansa melodia "Prefer", care avea să îi aducă succesul, ulterior acesta a cucerit publicul cu piese precum "Iubesc maniacal", "Doi" sau "Strig".

În prezent, Guz este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România odată cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții".