Explozii de culoare în noul single al lui Calvin Harris

Calvin Harris și Tom Grennan dau startul petrecerilor pe plajă cu un single upbeat, intitulat ”By Your Side”. Melodia este acompaniată de un videoclip cu aer hippie, colorat și expansiv.

Cu un orizont ceva mai bine conturat și mai optimist pentru sezonul estival 2021, Calvin Harris ne deschide apetitul pentru dans cu o piesă "solară" și optimistă, intitulată "By Your Side". Melodia a pornit de la o idee mai veche a DJ-ului, potrivit declarațiilor făcute în emisiunea lui Zane Lowe.

"Aveam ideea pentru această piesă de ceva timp și de curând am început să mă uit în sertarul cu lucruri pe care le-am schițat de-a lungul anilor. Melodia asta mi-a captat atenția imediat și m-am gândit: Ar trebui să termin piesa asta. Sună bine."

Colaborarea cu Tom Grennan a venit natural, Harris gândindu-se la el din prima clipă.

"Nu m-am putut gândi la nimeni altcineva căruia să i se potrivească atât de bine piesa asta, să fiu sincer. Mi-a plăcut mult vocea lui. Am început să-l urmăresc pe Instagram și am fost impresionat de optimismul și pozitivitatea din postările lui. Așa că atunci când finalizam piesa asta, el a părut alegerea evidentă."