РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

11 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Идем в ресторан!
ONLINE

10 august

Traininguri
Практикум "Каким должно быть хорошее CV и что тебя ждёт на интервью"
ONLINE

10 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

9 august

Traininguri
Полезный HR завтрак: Как посчитать стоимость текучести персонала?
ONLINE

12 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Evanescence au lansat o piesă "Cruel Summer"
15 iunie, 11:09249

Evanescence rămâne în lumea cover-urilor prin lansarea piesei "Cruel Summer", care primeşte o variantă acustică cu un feeling diferit de originalul de la Bananarama. Melodia tocmai a debutat şi are parte de un videoclip intim filmat de Amy Lee şi colegul de trupă Troy Mclawhorn în casele fiecăruia dintre ei. Clipul se poate viziona în articol.

"Cruel Summer" suna total diferit în varianta originală, făcând parte din valul de eurodance şi new wave care a cuprins Europa în anii '80. Era mai aproape de ABBA decât de rock. Amy Lee îl transformă într-o veritabilă baladă, melancolică şi misterioasă. Dacă ascultaţi cu atenţie versurile, ele sunt despre o vară toridă, dar foarte crudă, în care încerci să zâmbeşti dar îţi este dor de ea sau el. Bananarama a cântat piesa într-un mod în care deduceai că dansul şi muzica erau alinarea celui rămas fără dragoste şi prieteni.

Evanescence ne oferă o interpretare care aminteşte cumva de creaţiile lui Akira Yamaoka pentru seria de jocuri "Silent Hill", transmite infomusic.ro. Piesa originală a fost folosită pentru filmul "The Karate Kid" din anii '80, dar vibe-ul s-a schimbat total cu acest cover. Amy Lee cântă şi la pian, în vreme ce Troy o acompaniază la chitară. Noua piesă a fost înregistrată pentru MagentaMusik 360, iar la final avem un mic discurs al lui Amy Lee, care explica nouă semnificaţie a acestui track în lumea actuală.


Iată ce a spus artista:

"Cruel Summer" a fost lansată iniţial ca o piesă single de sine stătătoare de către Bananarama în 1983, dar ulterior a fost inclusă în albumul secund al trupei, intitulat ca acest grup. A urcat pe locul 9 în topul Billboard Hot 100 după ce a fost inclusă în filmul "The Karate Kid" cu un an mai târziu (deşi nu a fost adăugată în coloana sonoră a filmului). Odată cu trecerea anilor, piesa a primit câteva coveruri, iar formaţia chiar şi-a actualizat piesa în 1989.


Evanescence continuă între timp lucrul la viitorul album, "The Bitter Truth". Cu câteva săptămâni în urmă a lansat single-ul "Wasted on You", cu un videoclip filmat din izolare de fiecare membru al formaţiei. Acest LP vine după un album "Synthesis" din 2017, care a experimentat cu elemente electronice şi orchestrale. De această dată Amy Lee and co revin la rock şi au promis chiar o abordare mai heavy.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august

Noutați asemănătoare