Delia a lansat o nouă melodie în colaborare cu Taxi

Publicat: 17 septembrie 2022

Taxi și Delia revin în atenția fanilor cu o nouă colaborare. După "Inadaptat" și "Atât de trist", Taxi și Delia își unesc din nou vocile pentru un alt hit - "Inima mea de 16 ani". Compusă de Dan Teodorescu, această piesă ne transpune în adolescență, o perioadă plină de naivitate în care "Inima mea de 16 ani / Crede orice îi spune oricine".

Cu toate acestea, versurile melodiei fac trimitere și la candoarea tinereții, dar și la o doză de libertate pe care o simțeam când "ne aruncam cu capul înainte".

Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicală românească. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un scriitor cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, "Acadelia", "Psihedelia", "Deliria", prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezență la Eurovision, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze.

source:Afisha.md
0