David Guetta, într-un duet cu John Newman - If You Really Love Me

David Guetta, omul cu care mulţi români şi-au început anul 2021, după acel show spectaculos difuzat de Revelion vine acum cu un imn al verii acestui an. E vorba despre un remix al piesei lui Whitney Houston "How Will I Know". Celebrul DJ nu este singur pe acest track, colaborând cu John NewMan şi MistaJam.

Noul single este un imn tipic de "summer house" inspirat de track-ul lui Whitney Houston. "If You Really Love Me (How Will I Know)" are un pian tipic house, combinat cu percuţie discretă şi o voce a lui John Newman care îi imprimă romantism şi visare. Guetta vine cu acest release după ce a fost numit din nou "DJ-ul anului" de către celebra publicaţie DJ Mag. Este şi unul dintre cei mai ascultaţi artişti de pe Spotify, fiind constant în top 10 în ultimii ani. Asta pentru că e un nume pe care poţi conta să scoată hituri anual, ba chiar trimestrial.

Iată ce a declarat David Guetta despre acest single:

"Cine poate rezista la refrenul unei piese clasice precum "How Will I Know"? Plin de melodii piano house old school, această piesă are strălucirea soarelui pe tot parcursul său. Colaborarea cu MistaJam şi John Newman a generat piesa verii lui 2021 pentru mine."

Whitney Houston a lansat melodia originală în 1985 (pe primul său album), iar la 36 de ani mai târziu a primit un "twist" dansabil la Ibiza. Ultimul hit al lui David Guetta a fost "Bed", colaborare cu Joel Corry şi Raye, iar tot în 2021 a fost lansat şi "Heartbreak", alături de Galantis şi Little Mix Anthem. Tot în această perioadă a debutat şi "Impossible" cu Morten, dar şi "Imanbek" cu Rita Ora. Nu uităm nici de colaborarea cu Sia pe "Floating Through Space".

Revenind la noul single, MistaJam este unul dintre cei mai prolifici beatmakeri din Marea Britanie şi are propria emisiune la BBC RAdio 1, "Dance Anthems", unde descoperă şi promovează viitoare hit-uri din muzica electronică.

John Newman este una dintre marile voci britanice ale momentului, stând sus în topuri cu hitul "Love Me Again", pe care l-am auzit cântat de artist şi la Summer Well 2014. Colaborarea sa cu Calvin Harris, "Blame It" are peste 750 de milioane de vizualizări pe YouTube şi este unul dintre cele mai jucate track-uri din jocul de dans Ubisoft "Just Dance". A mai fost şi la Neversea 2018 alături de Modestep şi Alan Walker.