РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

11 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Идем в ресторан!
ONLINE

10 august

Traininguri
Практикум "Каким должно быть хорошее CV и что тебя ждёт на интервью"
ONLINE

10 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

9 august

Traininguri
Полезный HR завтрак: Как посчитать стоимость текучести персонала?
ONLINE

12 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Coldplay a lansat o piesă sensibilă intitulată "Daddy"
21 noiembrie, 15:46590

Coldplay a lansat un nou single intitulat "Daddy", o piesă sensibilă cu un pian memorabil. Track-ul primeşte un videoclip cu animaţie pe bază de păpuşi, care prezintă o poveste similară cu "Life of Pi", doar că fără un tigru companion. Urmăreşte noul clip în articol.

"Daddy" este o piesă Coldplay ideală pentru coloana sonoră a unui film emoţionant. Este o combinaţie de pian cu vocea blândă a lui Chris Martin, două ingrediente perfect îmbinate pentru a transmite o tristeţe aparte. Videoclipul este la fel de melancolic şi prezintă povestea unui personaj singur în mijlocul Oceanului, pe o barcă pregătindu-se să se scufunde în vâltoare. Personajul fără gură nu pare a exprima emoţii deosebite, precum frică, veselie sau tristeţe.

Pare doar un privitor absent care se scufundă în abis şi intră în contact cu creaturile mării. Nu e nimic disperat în această scufundare, nici un pericol, iar marea îl primeşte pe protagonist cu braţele deschise. "Daddy" pare un basm spus celui mic, o variantă optimistă de Moby Dick sau Pinocchio, în care nu era nici o ameninţare reală şi eroul nostru a plutit mereu pe nori şi vise. Videoclipul a fost adus la viaţă prin intermediul unor decoruri pictate digital, animaţii 2D şi marionete manevrate manual. Odată cu acest single a sosit şi piesa "Champion of the World".

Coldplay a lansat la începutul acestei luni single-urile "Everyday Life", "Arabesque" şi "Orphans" de pe viitorul său album, "Everyday Life", menționează infomusic.ro.

LP-ul va fi disponibil de pe 22 noiembrie, iar noul clip este o creaţie a celor de la Aardman Animations. Regia îi aparţine lui Asa Lucander. Conform creatorilor săi, clipul explorează memoria fragmentată a unei fete şi amintirile legate de tatăl său.

Formaţia îşi va lansa noul album vineri prin intermediul unei colaborări cu YouTube Originals. Acel canal de distribuţie va difuza prima reprezenzatie a formaţiei din Iordania. Albumul dublu va fi oglindit de un concert dublu. Concertul/albumul "Sunrise" începe la ora 04:00 GMT, iar "Sunset" va avea loc la ora 14:00 GMT. Ambele concerte vor fi difuzate pe YouTube şi sunt o parte integrală a experienţei noi Coldplay.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august

Noutați asemănătoare