Cleopatra Stratan a lansat piesa Vorba de tine

Cleopatra Stratan a lansat un videoclip ce emană senzualitate, în pofida simplității sale. Flirtând din priviri, cu un ruj aprins pe buze, Cleo este acea "femme fatale" ce-și ține iubitul aproape, "Vorba de tine" fiind o piesă de dragoste dedicată jumătății sale.

Cleopatra Stratan începe să-și definească propriul stil muzical cu o piesă ce-i poartă semnătura compozițională. "Vorba de tine" este prima melodie scrisă integral de artistă (text, muzica), Cleo fiind și regizorul acestui nou videoclip.

Cleopatra Stratan: "În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic într-un mod artistic, desigur"
"Piesa "Vorba de tine" este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube! Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward, și filmată de Alex Ispas. În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor care au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!"
, a detaliat Cleopatra Stratan.

Anterior acestei melodii, Cleopatra a lansat în colaborare cu Jorge piesa "Dans Murdar", ce descria acea fantezie care se naște dintr-o atracție greu de stăpânit.

Cleopatra Stratan este recunoscută la nivel internațional grație succesului înregistrat cu piesa "Ghiță", lansată când artista avea doar 3 ani. După o pauză îndelungată, Cleo și-a reluat parcursul muzical în 2018, lansând single-ul "Te las cu inima", devenit hit la scurtă vreme. Au urmat apoi și alte piese de impact, precum "Pupă-mă", "Eu m-am pierdut" și "La ușa mea".