Carlas Dreams şi Antonia au lansat un nou videoclip - Anxietate

Colaborarea lunii a sosit, iar Carla's Dreams şi Antonia sunt autorii unui proaspăt hit numit "Anxietate". Ultimul act din seria "Nocturn" este aici şi închide o poveste pe care Carla's Dreams a spus-o pe parcursul a 10 capitole. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

"Anxietate" este cuvântul de ordine în ziua de azi, în această societate a goanei, stresului şi vitezei. În noul videoclip această trăire este asociată cu o imagine statică, a unui chip feminin blocat pe malul mării, sub luna plină sau în plină zăpadă în munţi. Prima parte a piesei include un beat lent şi suav, pe care Carla's Dreams cântă romantic.

Printre picături de R&B se strecoară Antonia cu un sunet curat, care înlănţuie versuri romantice despre voaluri, mistere şi iubire. Întregul clip stă sub semnul cutiei misterioase pe care protagonista o poartă în medii fantomatice şi suprearealiste. Printre meduze electrice şi în universuri ce nu au nimic în comun cu Pământul, "cutia Pandorei" e gata să dezvăluie ceea ce Carla's ne-a propus pe parcursul a 10 clipuri "Nocturn".

Piesa a fost compusă de către Carla's Dreams şi produsă de către Alex Cotoi, iar videoclipul este regizat şi filmat de BRFilms (Roman Burlaca şi George Secrieru). Acest duo a filmat toate videoclipurile seriei "Nocturn". Odată cu acest release Carla's a transmis următorul mesaj:

"Dragii noștri, faza NOCTURN a proiectului CSD se încheie aici! A fost o noapte lungă, am fost mulți, dar și patul a fost mare :) Vă mulțumim că ați petrecut această noapte cu noi! Urmează tabieturile matinale după care probabil vă vom invita în altă călătorie!

P. S. Cine se trezește ultimul - să aștearnă patul! V-am cuprins!"

Antonia s-a declarat încântată de această nouă colaborare cu Carla's Dreams. Cei doi artişti au mai cântat împreună şi pe piesa "Sună-mă" cu 3 ani în urmă. Antonia a mai lansat în acest an single-urile "Touch Me" şi "În Oglindă", scrie infomusic.ro.

Cu o săptămână în urma muzicianul din Republica Moldova cânta alături de Killa Fonic pe "Bambolina", iar în această vară şi-a unit talentul cu al lui Deliric pe single-ul "Dependent". Carla's a mai lansat în 2019 piesa "Ne Topim", tot un single din seria "Nocturn", o poveste de dragoste sinceră.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.