Alina Eremia surprinde cu o versiune live a piesei Gândurile mele

Alina Eremia a înregistrat o versiune live a piesei "Gândurile mele", de pe albumul "Deja vu". Aceasta este prima parte dintr-un nou proiect al artistei.

"Odată cu lansarea albumului "Deja vu", mi-am dorit să fac o serie de live sessions într-o locație specială, cu o stare specială. Aveam imaginea în minte și când am descoperit locul ăsta, a fost perfect match. "Gândurile mele" este prima parte din proiectul acustic. Enjoy! Mulțumesc tuturor oamenilor implicați", a transmis Alina.

"Gândurile mele" este o piesă compusă de Alina Eremia împreună cu Florian Rus și Alexandru Turcu. Single-ul este unul melancolic, versurile făcând referire la momentele în care nu ești alături de partener, iar amintirile cu el îți acaparează gândurile.

Melodia este extrasă de pe albumul de debut al Alinei, "Déjà Vu", un material pentru care artista a lucrat împreună cu cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România - Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane.

Tracklist Alina Eremia - "Déjà Vu":

Prima parte

  1. Printre cuvinte
  2. Aripi de vis
  3. Gândurile mele
  4. Noi
  5. Dependența mea
  6. Mesaj

Partea a doua

  1. Déjà vu feat. Nane
  2. BRB feat. Nane
  3. Bipolară
  4. Arde
  5. Benzina