РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Vedete care au fost răpite, dar au scăpat cu viaţă
9 august, 11:111935

„Alo, aici 911, care este urgenţa dumneavoastră?”„Am fost răpit!” Cam aşa ar fi sunat conversaţia dintre aceste staruri hollywoodiene şi operatorul 911, dacă victimele ar fi apelat serviciul american de urgenţe. Dar n-au reuşit să ceară ajutorul şi iată ce s-a întâmplat!

Benedict Cumberbatch

Pe vremea când încă nu era un nume faimos în Cetatea Filmului, actorul britanic se afla în Africa de Sud cu doi dintre prietenii lui şi s-au aflat, toţi trei, într-o situaţie foarte periculoasă. În 2005, când erau în Durban, Benedict şi amicii lui au oprit maşina, la marginea unui drum, pentru a schimba un cauciuc. Făcuseră pană. Nimic neobişnuit în asta, doar că, pe când îşi vedeau ei de treaba lor, au apărut, din senin, şase indivizi armaţi.

Aceştia le-au cerut toţi banii pe care-i aveau la ei, după care i-au legat pe actor şi prietenii lui şi i-au luat cu ei, în maşina lor. Îi răpiseră. I-au dus într-o zonă mai retrasă, unde Cumberbatch a fost luat brutal din maşină şi aruncat la pământ. Actorul se gândea, în acele secunde preţioase, că gata, totul avea să se termine pentru el. Credea că îi venise sfârşitul!

În mod subit şi inexplicabil, n-a fost aşa. Răufăcătorii le-au dat drumul fără să le mai spună nimic celor trei prieteni. Întregul incident şi-a pus destul de mult amprenta asupra actorului, care a declarat pentru Hollywood Reporter că a început să vadă cu totul altfel viaţa din acel moment, să o preţuiască mult mai mult. 

Jeremy London

Tot în jurul unei pene s-a petrecut şi următoarea răpire. Starul din Party of Five făcuse pană şi s-a oprit să-şi schimbe cauciucul, când câţiva bărbaţi, apăruţi parcă de nicăieri, s-au oferit să-l ajute pe actor. Şi chiar au făcut asta, dar, după ce au reuşit să schimbe roata, l-au şi răpit. Era iunie 2010. Bărbaţii cu pricina au mers cu Jeremy în maşină o vreme destul de îndelungată, timp în care i-au dat acestuia ecstasy şi metamfetamină.

După asemenea plimbare ieşită din comun, London a fost dat afară din maşină şi a rămas fără vehicul. Îi furaseră maşina! Întreaga poveste e atât de ciudată, încât n-a fost crezută nici măcar de mama răpitului sau de fratele lui geamăn. Şi asta mai ales pentru că London era un fost dependent de droguri, care probabil că inventase destule poveşti incredibile la viaţa lui.

Totuşi, de data asta, spunea adevărul, pentru că, în martie 2011, unui dintre răpitorii lui şi-a recunoscut vina, la tribunal, dându-i dreptate victimei, scrie okmagazine.ro.  

Russell Crowe

Actorul din Gladiatorul n-a fost cu adevărat răpit, dar era cât pe ce să fie, doar că cei de la FBI le-au dejucat planul celor care voiau să-l răpească. Şi cine voia să-l răpească pe Crowe? Nimeni altcineva decât Al-Qaida, care plănuise “o schemă de destabilizare culturală”, care avea drept ţintă un număr de americani emblematici. Totul s-a întâmplat în martie 2001. Russell a declarat atunci că era pentru prima dată când auzise de organizaţia teroristă care avea să bage sperieţii în întreaga planetă cu acţiunile sale criminale.

Totuşi, cum a reuşit Crowe să scape? În primul rând avea propriii lui bodyguarzi – care iată că s-au dovedit mai mult decât bineveniţi prin preajma starului hollywoodian! – şi, în alt doilea rând, aflând despre planurile Al-Qaida, FBI a cerut protecţie suplimentară pentru binecunoscutul actor. Aşadar, Russell Crowe a scăpat de răpire pentru că a fost păzit zi şi noapte de autorităţile americane sau din cauza faptului că teroriştii şi-au dat seama că Russel nu e american get-beget, fiind născut în Noua Zeelandă... Hm!...   

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

0 au distribuit articolul
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Noutați asemănătoare